Για «σωρεία ψευδών ισχυρισμών» καταγγέλλει το Mega η Nova

«Το MEGA Channel κάνει κατάχρηση της δύναμης των μέσων του για να επηρεάσει τις επιχειρηματικές αποφάσεις των συνεργατών του»

Must Read

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η Nova αναστέλλει την αναμετάδοση του MEGA Channel μέσω των συνδρομητικών υπηρεσιών της και πως πελάτες της Nova θα μπορούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν το κανάλι του MEGA μέσω Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης χρησιμοποιώντας τις συμβατικές κεραίες και τους αποκωδικοποιητές Nova/EON.

«Η παραπάνω απόφαση έρχεται σε συνέχεια απαιτήσεων για υπέρογκες και παράλογες αυξήσεις για τρεισήμισι φορές υψηλότερα δικαιώματα αναμετάδοσης σήματος μέσω συνδρομητικών υπηρεσιών. Η Nova παραμένει θετική σε επαναδιαπραγμάτευση για τη συνέχιση της συνεργασίας εντός λογικών και αμοιβαίως επωφελών όρων» αναφέρει η εταιρεία.

Δυσφημιστική καμπάνια – αθέμιτη πίεση

Ως αποτέλεσμα αυτού, συνεχίζει η ανακοίνωση «έχει ξεκινήσει από χτες δυσφημιστική καμπάνια με σωρεία ψευδών ισχυρισμών και δηλώσεων ενάντια στη Nova και τη United Group, και την αξιοπιστία τους αναφορικά με την υλοποίηση των δεσμεύσεών τους για επενδύσεις στην Ελλάδα».

Όπως αναφέρει η Νova «οι ισχυρισμοί αυτοί είναι τελείως ανυπόστατοι και στόχο έχουν να πλήξουν την εταιρεία μας, τους εργαζόμενούς μας, τους πελάτες μας και τους χιλιάδες Έλληνες πολίτες που θα ωφεληθούν από τις επενδύσεις που πραγματοποιεί η Nova. Είναι πολύ απογοητευτικό ότι το MEGA Channel κάνει κατάχρηση της δύναμης των μέσων του για να επηρεάσει τις επιχειρηματικές αποφάσεις των συνεργατών του. Η χρήση ιδίων μέσων για να ασκήσει κανείς αθέμιτη πίεση στους συνεργάτες του ώστε να δεχθούν παράλογους όρους, αποτελεί εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά. Δε θα υποκύψουμε σε αυτές τις μεθόδους, και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά σε συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς, ενάντια στην καταχρηστική μεταχείριση της εθνικής τηλεοπτικής συχνότητας για προσωπικό όφελος».

Διαβάστε τη συνέχεια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This