Η απάντηση του Δημήτρη Φιντιρίκου για τη διαρροή των φωτογραφιών της Κατερίνας Δαλάκα

Must Read

Σάλος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, στις οποίες φαίνεται η Κατερίνα Δαλάκα να παίρνει σάντουιτς από ντόπιους στο Survivor.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της, έδωσε τη δική της απάντηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, όπου άφησε να εννοηθεί πώς το expose το έκανε ο πρώην σύντροφος της Δημήτρης Φιντιρίκος.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Batman που ανέβηκαν αυτές οι φωτογραφίες που τρώω τα σάντουιτς στο twitter. Μετά από 6-7 μήνες. Ανέβηκαν τώρα αυτές οι φωτογραφίες. Γιατί άραγε αυτό το expose; Βέβαια, από την άλλη έλεγα την αλήθεια παιδιά. Σάντουιτς έφαγα. Ούτε χωριάτικη, ούτε πιτόγυρα. Και αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά. Στου local και στου ανθρώπου που πλήρωσε τα σάντουιτς για να φάω εγώ. Φιλάκια! Τα συμπεράσματα δικά σας» είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε εκπομπή «Καλοκαίρι yes», με τον Τριαντάφυλλο να αποκαλύπτει ότι επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες της αθλήτριας.

«Ποτέ δεν θα το έκανε αυτό ο συγκεκριμένος γιατί την αγαπά. Ακούστε λίγο. Χθες με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης για να μου πει για τις φωτιές στην Ρόδο γιατί ανησυχεί κι είμαστε φίλοι. Πήγα να του πω κάτι και μου είπε εδώ ο κόσμος καίγεται και θα ασχοληθώ με τα σάντουιτς της Κατερίνας; Δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό, αλλά ξέρω ότι και την αγαπά υπερβολικά κι όταν αποβλήθηκε από το παιχνίδι, έβαλε εισιτήρια πιο νωρίς, τα πλήρωσε για να έρθει η Κατερίνα κοντά του και με είχε πάρει τηλέφωνο να πάμε μαζί στο αεροδρόμιο, αλλά εγώ έλειπα.

Κάνει πολλά πράγματα για την Κατερίνα, την αγαπά, την λατρεύει και δεν θα έκανε ποτέ κάτι κακό. Η παραγωγή δεν τις είδε τις φωτογραφίες; Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που λατρεύει μία κοπέλα να το κάνει αυτό; Ο συγκεκριμένος έχει αποδείξει πολλά πράγματα… Για να γίνει όλο αυτό, εξετάστηκε από την παραγωγή. Δεν φεύγεις ούτε για δύο, ούτε για τρία σάντουιτς. Κάτι άλλο έγινε… Είμαι σίγουρος και το υπογράφω ότι ποτέ δεν θα έκανε κάτι άσχημο ο Δημήτρης στην Κατερίνα γιατί την αγαπά πολύ κι είναι πάντα δίπλα της» είπε ο Τριαντάφυλλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This