Καταγγέλλουν τη διοίκηση της ΕΡΤ οι εργαζόμενοι: Με 18 λεπτά καθυστέρηση μεταδόθηκε η είδηση της συντριβής του Canadair

«Πείτε μας κ. Ζούλα εσείς και οι συνεργάτες σας σε ποιο κανάλι δεν θα υπήρχε μια παραίτηση;» - Καταγγελίες για απειλές της διοίκησης - Αποκαλύψεις για το επερχόμενο Μουντομπάσκετ

Must Read

Με μια ανακοίνωση-καταπέλτη κατά της διοίκησης της ΕΡΤ και του Προέδρου της Κωνσταντίνου Ζούλα, η Ένωση Εργαζομένων της κρατικής τηλεόρασης καταγγέλλει την καθυστέρηση στη μετάδοση της είδησης για τη συντριβή του Canadair στο πύρινο μέτωπο της Καρύστου, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον άδικο θάνατο των χειριστών του αεροσκάφους, Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, «το συμβάν έγινε 14:52 και γνωστοποιήθηκε από το ERTNEWS στις 15.09, δηλαδή 18 λεπτά μετά την καταγραφή του και 9 λεπτά μετά την έναρξη του Δελτίου των 15.00 και αφότου είχε γίνει γνωστό από τα άλλα τηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα».

Η Ένωση Εργαζομένων διερωτάται: «Σε ποιο κανάλι αποκλειστικά ειδησεογραφικό 24/7, θα είχαν γνώση και καταγραφή ενός τέτοιου γεγονότος και θα καθυστερούσαν 18 ολόκληρα λεπτά για να μεταδώσουν την είδηση, υπονομεύοντας την αμεσότητα του καναλιού; Πείτε μας κ. Ζούλα εσείς και οι συνεργάτες σας σε ποιο κανάλι δεν θα υπήρχε μια παραίτηση;»

Στη σχετική ανακοίνωση που δημοσίευσε το e-tetradio, γίνεται ακόμα αναφορά και σε απειλές του Κωνσταντίνου Ζούλα και των συνεργατών του κατά των εργαζομένων, ενώ αποκαλύπτει «εκπτώσεις» στην αισθητική και την ποιότητα εικόνας και ήχου (σ.σ. βγάζοντας ζωντανές συνδέσεις των δημοσιογράφων μέσω skype), αλλά και «εκπτώσεις» στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ, καθώς «όπως μας ανακοίνωσε δεν θα στείλουμε συνεργεία, αλλά θα νοικιάσει απ’ όπου βρει»!

Καταλήγοντας, η Ένωση Εργαζομένων ΕΡΤ βάζει το εξής υστερόγραφο: «Η συμπεριφορά σας κ. Ζούλα ως άλλος ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ θα έχει ως φυσικό επακόλουθο και το ΒΑΤΕΡΛΩ σας».

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την ώρα που η χώρα θρηνεί την απώλεια δυο μαχόμενων πιλότων, οφείλουμε όλοι μας να αποδώσουμε τα μέγιστα. Τον σεβασμό μας και την οδύνη μας για το χαμό τους.

Η στιγμή της αυτοθυσίας των πιλότων, καταγράφηκε ως εικόνα από το συνεργείο της Ε.Ρ.Τ. και ο εικονολήπτης, ο ηχολήπτης και η δημοσιογράφος που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος ενημέρωσαν άμεσα για την είδηση.

Πείτε μας κ. Ζούλα εσείς και οι συνεργάτες σας:

Σε ποιο κανάλι σε ολόκληρο τον κόσμο; Σε ποιο κανάλι σε όλη την Ελλάδα; Σε ποιο κανάλι αποκλειστικά ειδησεογραφικό 24/7, θα είχαν γνώση και καταγραφή ενός τέτοιου γεγονότος και θα καθυστερούσαν 18 ολόκληρα λεπτά για να μεταδώσουν την είδηση, υπονομεύοντας την αμεσότητα του καναλιού;

Για την ιστορία, το συμβάν έγινε 14:52 και γνωστοποιήθηκε από το ERTNEWS στις 15.09, δηλαδή 18 λεπτά μετά την καταγραφή του και 9 λεπτά μετά την έναρξη του Δελτίου των 15.00 και αφότου είχε γίνει γνωστό από τα άλλα τηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα.

Πείτε μας κ. Ζούλα εσείς και οι συνεργάτες σας σε ποιο κανάλι δεν θα υπήρχε μια παραίτηση;

Την ίδια ώρα κ. Ζούλα εσείς και οι συνεργάτες σας μιλάτε και απειλείτε εργαζόμενους με απόλυση για άρνηση εργασίας επειδή αντιτίθενται στην εκτέλεση καθηκόντων που δεν προβλέπονται από τον Γ.Κ.Π. που εσείς καταστρατηγείτε, συστήνοντας επιτροπές μαζί με τους συνεργάτες-συμβούλους σας για κατάργηση των κανονικών συνεργείων επειδή αρνείστε εμμονικά να κατανοήσετε την χρησιμότητα της ειδικότητας του ηχολήπτη.

Είναι όμως οι ίδιοι εργαζόμενοι που εδώ και πάνω από μια εβδομάδα τρέχουν άοκνα για να καλύψουν την μάχη που δίνουν οι πυροσβέστες, να καταγράψουν την αγωνία των συνανθρώπων μας να σωθούν από τις φλόγες. Σε μία τέτοια προσπάθεια το συνεργείο μας στην Ρόδο κινδύνεψε άμεσα από τις φλόγες και έτρεχε μαζί με τους κατοίκους για να σωθεί.

Μετά το μεγαλειώδες επίτευγμα των εκπτώσεων στην αισθητική και την ποιότητα εικόνας και ήχου, βγάζοντας ζωντανές συνδέσεις των δημοσιογράφων μέσω skype όταν αυτοί βρίσκονται δίπλα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του υψηλής ευκρίνειας στούντιο, οι εκπτώσεις συνεχίζονται…

Εκπτώσεις Ζούλα τώρα και στο Μουντομπάσκετ καθώς όπως μας ανακοίνωσε δεν θα στείλουμε συνεργεία, αλλά θα νοικιάσει απ’ όπου βρει. Το «Πάμε κι όπου βγει» σε όλο του το μεγαλείο!!!

Υ.Γ. Η συμπεριφορά σας κ. Ζούλα ως άλλος ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ θα έχει ως φυσικό επακόλουθο και το ΒΑΤΕΡΛΩ σας!!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This