Ο Μάνος Νιφλής ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με το OPEN

Aποχαιρέτησε σήμερα το πρωί τους τηλεθεατές της εκπομπής του

Must Read

Ο Μάνος Νιφλής αποχαιρέτησε σήμερα το πρωί τους τηλεθεατές της εκπομπής «Ανοιχτή επικοινωνία» του OPEN λέγοντας:

«Φτάσαμε στο τέλος της φετινής σεζόν όχι όλοι μας. Από την Δευτέρα θα είστε εδώ παρεούλα. Εγώ κάπου εδώ αποχαιρετώ για το καλοκαίρι, να ξεκουραστούμε κι εμείς λίγο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που μας και μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτήν την εκπομπή αυτήν τη σεζόν» είπε ο Μάνος Νιφλής στο φινάλε της εκπομπής, φιλώντας παράλληλα το χέρι της Χρύσας Φώσκολου.




Λίγο αργότερα, ο Μάνος Νιφλής με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενημέρωσε πως ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με το OPEN και αποχωρεί μετά από ένα χρόνο.

«Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το Open έπειτα από μία πολύ δύσκολη, ειδησεογραφικά, περίοδο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που μου έδωσε την ευκαιρία να συμπαρουσιάσω μία σημαντική, για τον σταθμό, εκπομπή αλλά και σε όλους όσοι δουλέψαμε για να βγαίνει στον αέρα καθημερινά.

Στην Γεωργία Λινάδρου που σήκωσε το βάρος της αρχισυνταξίας, τον Σπύρο Φρεμεντίτη, την Αγαθή Χατζή, τον Φάνη Καραμπατσάκη, την Δήμητρα Σέκη, την Μαρία Ζαφειρίου, τον Νίκο Γιαπρακά, τον Αντώνη Τσολναρά, τον Κλέαρχο Μαρουσάκη και όλους τους τεχνικούς του καναλιού. Χρύσα Φώσκολου σ´ευχαριστώ διότι μαζί μπορέσαμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις αλλά και μάθαμε ο ένας από τον άλλο», έγραψε ο Μάνος Νιφλής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This