Το μυστικό της πεταλούδας: Ο Γιάννος απειλεί με όπλο τη Μάγδα

Must Read

Ο Μάρκος λέει στην Εύα ότι ο Κυριάκος μπορεί να έχει σχέση με το ατύχημα της Αλεξίας και της ζητάει να του πει πού είναι. Η Εύα επιμένει ότι δεν ξέρει και τον παρακαλεί να σταματήσει να τον ψάχνει και να το ξεχάσει.

Η Μαρκέλλα συναντάει τη Μάγδα, την κολλητή της Ραφαέλλας, της κοπέλας του Χρυσοχόου και της λέει ότι την ψάχνει. Εκείνη, όμως, της λέει πως δεν είχε επαφή μαζί της εδώ κι έξι χρόνια από τότε που έφυγε απ’ την Κύπρο. Ο Νικόλας παίρνει κρυφά το κινητό του Στέφανου απ’ το οποίο έστειλε το απειλητικό μήνυμα στον Γιάννο κι ο Στέφανος νευριάζει και του λέει να του το πάει πίσω. Έρχεται, όμως, ένα μήνυμα απ’ τον Γιάννο κι ο Νικόλας αποφασίζει να το συνεχίσει.

Η Κρίστια φέρνει τη Λίλιαν στο σπίτι της απ’ το νοσοκομείο και προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει μήνυση στη Λουίζα, η Λίλιαν, όμως, είναι αποφασισμένη να το κάνει. Η Μαρκέλλα λέει στον Χριστόφορο και στον Φίλιππο ότι τα ίχνη της Ραφαέλλας Δρόσου έχουν χαθεί εδώ κι έξι χρόνια και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι κάποιος την έβγαλε απ’ τη μέση κι αυτός πρέπει να είναι ο Γιάννος.

Ο Γιάννος απειλεί τη Μάγδα να του πει τι ήθελε η Μαρκέλλα απ’ αυτήν. Η Μαρκέλλα με τον Χριστόφορο φτάνουν στο σπίτι, αλλά, όταν η Μαρκέλλα χτυπάει, ο Γιάννος απειλεί τη Μάγδα με το όπλο του να μην της ανοίξει. Ο Θέμης πάει έξαλλος στη Λίλιαν και τις κατηγορεί με την Κρίστια ότι τα σχεδίασαν όλα μαζί για να μάθει η Εύα για την εγκυμοσύνη της Λίλιαν.

Ο Γιάννος αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Στέφανος ξέρει ποιος του στέλνει τα μηνύματα. Το ίδιο κι η Ειρήνη, που ρωτάει το Στέφανο, αλλά, αυτός δεν θέλει να της πει. Ο Χριστόφορος παίρνει τη Μαρκέλλα να μείνει σπίτι του, αλλά, ο Αντρέας αντιδράει.

Ο Άρης πάει στον Χριστόφορο να τον ρωτήσει, αν θα καταθέσει υπέρ του Δώρου στη δίκη. Στο σπίτι της Ειρήνης, κόβουν την τούρτα των γενεθλίων της κι ενώ όλα φαίνονται να πάνε καλά, αφού η Ειρήνη αποφάσισε να κλείσει την υπόθεση, μια ανακάλυψη θα ανατρέψει πάλι τα πάντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This