Στρατής Χατζησταματίου για το «Σασμό»: «Όλες οι ιστορίες θα κλείσουν, ό, τι περιμένουμε θα γίνει στη νέα σεζόν»

Must Read

Ο Στρατής Χατζησταματίου, υποδύεται το “Μανώλη Αγγελάκη” στο σήριαλ “Σασμός” τον μοναδικό μάρτυρα που είδε με τα μάτια του το φονιά του “Στεφανή Σταματάκη” ο οποίος είναι ο ξάδερφός του “Μαθιός Σταματάκης” κάτι που τον μετατρέπει σε άνθρωπο κλειδί για την όλη εξέλιξη της υπόθεσης.

Αυτό το καλοκαίρι, ανάμεσα στα διαλείμματα των γυρισμάτων του “Σασμού” ο Στρατής Χατζησταματίου ο οποίος πλέον περισσότερο ακούει να τον φωνάζουν “Μανώλη” βρίσκεται σε περιοδεία με την θεατρική παράσταση «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή. Μιλώντας στην εκπομπή “Alpha Τώρα” αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι πρόκειται να δούμε στην τρίτη και τελευταία σεζόν του “Σασμού”.

«Στην τρίτη σεζόν όλες οι ιστορίες θα κλείσουν. Νομίζω ότι ό,τι περιμένουμε θα γίνει» ανέφερε για το αν ο Νικηφόρος θα μάθει πως ο φίλος του ήξερε τον φονιά του Στεφανή.

«Ο χαρακτήρας του Μανώλη απεχθάνεται τη βία και το μίσος και ως προς αυτό βρίσκω πολλά κοινά, είμαι ένας άνθρωπος της συνεννόησης, γιατί όταν ο ορθολογισμός και η υπερσκέψη γιγαντώνονται, ειδικά σε έναν χαρακτήρα τόσο ευαίσθητο, οι εσωτερικές συγκρούσεις του ήρωα τον οδηγούν σε ολέθρια λάθη», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Οι σιωπές ίσως είναι οι πιο ενδιαφέρουσες στιγμές και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αυτού του ρόλου που έχει να δώσει στον ηθοποιό. Επειδή του συμβαίνουν ερήμην του πράγματα τα αντιμετωπίζει με ψυχικές αντιδράσεις. Αυτό έχω εντοπίσει από την αρχή στον Μανώλη και είναι αυτό που με εξιτάρει περισσότερο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This