Η Τατιάνα Γκούσιν μιλά για τις πυρκαγιές και το δράμα των πολιτών, αλλα το ΑΠΕ-ΜΠΕ… σφυρίζει αδιάφορα!

Ενημέρωση 41%, όχι αστεία...

Must Read

«Έχει καεί η μισή Ελλάδα, οι άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους, να κλάψω εγώ για το 1,89μ.;», είπε μεταξύ άλλων η Τατιάνα Γκούσιν, μιλώντας για την αποτυχία της να προκριθεί στον τελικό του αθλήματός της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης, αντιλαμβανόμενη, προφανώς, το τι είναι πραγματικά σημαντικό για τη χώρα μας τις δύσκολες αυτές ώρες.

@newsbreakgr

Η Τατιάνα Γκούσιν μιλά για τις πυρκαγιές και το δράμα των πολιτών, αλλα το ΑΠΕ-ΜΠΕ… σφυρίζει αδιάφορα! Ενημέρωση 41%, όχι αστεία… #TatianaGusin #werunwejumpwethrow #wabudapest23 #Budapest2023 #greekteam

♬ original sound – newsbreak – newsbreak

Όμως, για το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τον… πυλώνα αυτό της εγχώριας ενημέρωσης, η βασική είδηση ήταν πως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα εις ύψος έκανε «και φέτος το ίδιο λάθος με πέρυσι», όπως φαίνεται και από τον τίτλο του σχετικού άρθρου.

Δηλαδή, την ώρα που ακόμη και μια αθλήτρια που κάνει πρωταθλητισμό πιστεύει ξεκάθαρα πως η τραγωδία που βιώνει η χώρα με τις αμέτρητες πυρκαγιές, τις χαμένες ζωές και περιουσίες και τα αφανισμένα δάση, είναι πολύ πιο σημαντική από το προσωπικό της «δράμα», έρχεται το ΑΠΕ-ΜΠΕ να «θάψει» την ατάκα της, με προφανή στόχευση να καλύψει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την εφιαλτική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα, καθώς το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης βαραίνει την ίδια.

Ενημέρωση 41%, όχι αστεία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This