«Tο Πιο Μεγάλο Παζάρι»: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα βίντεο με τον Ηλία Βρεττό και έχουν πολύ χιούμορ

«Καλησπέρα, ήρθα να διαλέξω κουρτίνες» ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής

Must Read

Ο Ηλίας Βρεττός θα είναι ο παρουσιαστής του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού «Tο Πιο Μεγάλο Παζάρι» το οποίο επιστρέφει στις τηλεοράσεις μας για να μοιράσει πολλά και πλούσια δώρα στους τυχερούς συμμετέχοντες έχοντας μαζί του τον Λευτέρη Μητσόπουλο σε ρόλο έκπληξη.

Τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού έχουν ξεκινήσει και μάλιστα κυκλοφόρησαν τα πρώτα βίντεο με τον παρουσιαστή Ηλία Βρεττό στον επίσημο λογαριασμό του Alpha στο Instagram.

Tα βίντεο εμπεριέχουν αρκετή δόση χιούμορ, καθώς ο παρουσιαστής φαίνεται να πηγαίνει σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και να ζητά να αγοράσει…κουρτίνες. «Καλησπέρα, ήρθα να διαλέξω κουρτίνες» ακούγεται να λέει ο Ηλίας Βρεττός αφού προφανώς τα δώρα θα κρύβονται πίσω από κουρτίνες όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, ενώ το ίδιο συμβαίνει και σε ένα κατάστημα με ηλεκτρικά είδη.

https://www.instagram.com/p/CwhbB2aIatd/

https://www.instagram.com/p/CwfypGYITJ1/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This