Τριαντάφυλλος-Μαριάντα Πιερίδη: Έντονος διαπληκτισμός για τον… Οικονομόπουλο – «Χαβαλέ με χιλιάδες ευρώ; Είσαι καλά;»

«Πλάκα μας κάνεις; Θα διαλέγουμε τα μαγαζιά που δεν πετούν λουλούδια;»

Must Read

Viral έχει γίνει το βίντεο πού δείχνει τον Νίκο Οικονομόπουλο να εκνευρίζεται με θαμώνα του μαγαζιού επειδή του έριξε πανέρι με λουλούδια στο πρόσωπο.

Το συμβάν αυτό συζητήθηκαν στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» με τον Τριαντάφυλλο να υποστηρίζει τον συνάδελφό του τονίζοντας πώς: «Θέλεις να ρίξεις λουλουδάκι; Ρίξε το στα πόδια μου ή δώσε τα στη λουλουδού να τα ρίξει. Το να χτυπάς επάνω στο πρόσωπο κάποιου μπορεί να τραυματιστεί… Κάποιοι θέλουν να κάνουν τον χαβαλέ τους».

Η Μαριάντα Πιερίδη φαίνεται πως δεν ενστερνιστεί και την άποψή του συμπαρουσιαστή της αφού υποστήριξε πως: «Είναι ο τρόπος. Εσύ κι εγώ ξέρουμε ότι όταν πάει ο κόσμος σε ένα νυχτερινό κέντρο είναι για να διασκεδάσει και να πιει τα ποτάκια του. Δεν δικαιολογείται ο πελάτης να φερθεί βάρβαρα κι άσχημα, αλλά όταν πας να πετάξεις λουλούδια δεν βλέπεις που θα πάει. Από τη χαρά σου ξοδεύεις μια μικρή περιουσία για πάρτη του. Χαβαλέ με χιλιάδες ευρώ; Είσαι καλά; Πώς θα αντιδρούσες εσύ; Αυτοί οι άνθρωποι μας πληρώνουν».

«Ο Νίκος είναι ευγενικό παιδί και θα του το είχε πει σίγουρα 7-8 φορές. Επειδή μας πληρώνουν πρέπει να μου ρίξεις το μπουκάλι στο μάτι; Μαριάντα πόσα χρόνια έχεις… Θες να μου πεις ότι ένας τεράστιος καλλιτέχνης και προσωπικότητα, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, δεν του έκανε νόημα για τα λουλούδια να πετά πιο ήρεμα μετά από αυτό που έγινε 15 φορές. Επειδή το ξέρω» της απάντησε ο τραγουδιστής.

«Είχε τόσα χρήματα να πετάξει 15 φορές; Μπράβο στον πελάτη αυτόν. Εννοείται ότι πρέπει να είσαι κάποιος για να πετάξεις 15, 10 και 5 φορές λουλούδια. Σίγουρα πρέπει να έχεις πάρα πολλά λεφτά. Εγώ θυμάμαι ότι μία καλλιτέχνιδα είχε πει ακριβώς αυτό ότι δεν θέλει λουλούδια. Τα θυμάστε που μετά το γύρισε; Δεν θέλω να πεις όνομα. Είπα όνομα; Δεν είπα. Είναι αξιοπρεπέστατη και μεγάλη τραγουδίστρια. Όταν δεν θες λουλούδια, πας και τραγουδάς σε άλλο μαγαζί, που δεν έχει» σχολίασε στην συνέχεια η Μαριάντα Πιερίδη.

«Μιλάς για φίλη μου και ήταν άλλο στυλ μαγαζιού. Πλάκα μας κάνεις; Θα διαλέγουμε τα μαγαζιά που δεν πετούν λουλούδια;» απόρησε ο ερμηνευτής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This