Πότε επιστρέφει το “Happy Day” με την Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha

Must Read

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η εκπομπή “Happy Day, για 11η σεζόν κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

H ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή: 

“Νιώθω τυχερή και ευγνώμων που κάνω μία δουλειά που αγαπώ.
Ακόμα πιο τυχερή που αν και το Happy Day ήρθε στη ζωή μου τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα.. ήρθε για να μείνει.
Νιώθω τυχερή γιατί μετά από τόσα χρόνια με τους συνεργάτες μου, μας δένουν δεσμοί αγάπης και σεβασμού και τους αντιλαμβάνομαι ως μία δεύτερη οικογένεια.
Ναι ξέρω ακούγεται κλισέ αλλά η αλήθεια είναι ότι περνάμε καλά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω…
Φίλοι μου ανυπομονώ για το πρωινό μας καφεδάκι, την ωραία παρέα που έχουμε δημιουργήσει, τις συζητήσεις που κάνουμε και ακούγονται πάντα όλες οι απόψεις, τις εξομολογήσεις που παρουσιάζουμε δείχνοντας ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιστορίες κυρίως όμως ανυπομονώ για τη θετική διάθεση με την οποία θέλουμε να προσεγγίζουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Σε μία ομολογουμένως μαύρη καθημερινότητα εμείς είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να σας φτιάχνουμε την ημέρα και να φέρνουμε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.
Αυτό είναι το happy day και η ωραία παρέα των τελευταίων 10 ετών που επιστρέφει στο καθημερινό της ραντεβου στις 11 Σεπτεμβρίου @alphatv ❤️❤️❤️”

Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 07:45 π.μ

Η πιο… Happy πρωινή παρέα επιστρέφει από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου για να κάνει τα πρωινά μας ακόμα πιο όμορφα και φωτεινά, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε εδώ και 10 χρόνια!

Το ραντεβού γνωστό κι αγαπημένο. Στις 07:45 το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας λέει την πρώτη καλημέρα, με χαμόγελο, χρώμα και θετική διάθεση, συστατικά που συνθέτουν την πιο Happy Day σου!

Στο πλευρό της Σταματίνας θα βρίσκεται όπως πάντα η πιο happy παρέα γιατί ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει! Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως.

Ο Δήμος Βερύκιος αναλύει με το δικό του μοναδικό τρόπο όλες τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις της επικαιρότητας.

Ο Γιώργος Σατσίδης μας μεταφέρει και φέτος τα πιο hot νέα από το Hollywood.

Η Όλγα Λαφαζάνη συναντά πολυζητημένα πρόσωπα και μέσα από τις συνεντεύξεις της, ρωτά όλα όσα θέλεις να μάθεις.

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος μας προσφέρει άφθονο γέλιο, παρουσιάζοντας τα πιο αστεία και περίεργα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 11η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη. Στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.

Από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 07:45 π.μ. στον Alpha!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This