Στο «Μεσημέρι» αγνόησαν ακόμη και τις προειδοποιήσεις του ρεπόρτερ τους!

Must Read

Επειδή δεν πρέπει να καίγονται τα ξερά μαζί με τα χλωρά, καλό είναι να θίξουμε και μια άλλη πτυχή της ιστορίας με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣKAΪ.

Ο Φρίξος Δρακοντίδης, ο οποίος έκανε το ρεπορτάζ, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να δώσει στο πάνελ της εκπομπής να καταλάβει ότι το θέμα που τους μεταδίδει… δεν είναι για χαβαλέ.

Ο δημοσιογράφος, που ήταν στο παράθυρο, έκανε αγώνα για να μεταφέρει την είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης και είπε στον οικοδεσπότη και στους συναδέλφους του να σταματήσουν να τη διακωμωδούν.

Θυμόμαστε και τα λόγια του: «Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, καλό είναι να μην κάνουμε πλάκα σε τόσο σοβαρά θέματα… Και, αν συνεχίσετε και εσείς, θα κατηγορηθείτε για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας»

Αλλά αυτοί δεν πήραν χαμπάρι ούτε καν το τελευταίο «καρφί» που τους πέταξε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This