Στην κορυφή της ενημέρωσης των πολιτών το Open – Οι συνεχείς μεταδόσεις και το ρεπορτάζ

Must Read

Το Open προτιμούν οι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους, σχετικά με την φονική πλημμύρα που κατέστρεψε ανεπανόρθωτα την Θεσσαλία και στοίχισε την ζωή σε 15 συνανθρώπους μας.

Το «Ανοιχτό Κανάλι» κάλυψε τα γεγονότα με οκτώ απεσταλμένους ρεπόρτερς και 14 τεχνικούς στις πληγείσες περιοχές. Την Παρασκευή το κανάλι βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού στο σύνολο της ημέρας με 14,2%, μεταδίδοντας συνεχώς από τις 6 το πρωί έως τις 10 το βράδυ τις δραματικές εξελίξεις.

Στην πρώτη γραμμή Αδαμαντία Λιόλιου, Γιάννης Ρήγος, Ευλαμπία Ρέβη, Άρης Κουτσιούκης, Αντώνης Τσολναράς, Αναστασία Αργυριάδου, Ελευθερία Σπυράκη, Μαρία Ζαφειρίου, Άγγελος Βόσσος, Βασίλης Βαφείδης, Βίκτωρ Βόικος, Δημήτρης Ζαΐμης, Νίκος Χατζηστυλιανός, Νίκος Μοίρας, Κώστας Παπαδάτος, Μπάμπης Γεωργάτος, Μανώλης Αντώνας, Δ. Μποσινάκης, Κ. Γούλας, Δ. Αλεξάκης, Δ. Τσιόπλος, Μ. Αβραμίδης.
Στο πλατώ του Ανοιχτού Καναλιού από τις 6 το πρωί Δημήτρης Καμπουράκης, Παναγιώτης Στάθης, Λίνα Δρούγκα, Ματίνα Παπαδέα, Νίκος Στραβελάκης, Μίνα Καραμήτρου. Στο κεντρικό δελτίο και στην έκτακτη εκπομπή η Εύα Αντωνοπούλου. Έως τις 8 το βράδι, οπότε και ολοκληρώθηκε το κεντρικό δελτίο το μέσο ποσοστό του Open ήταν 15,1%. Στα έκτακτα δελτία η Γεωργία Γαραντζιώτη.

Στην κορυφή των προτιμήσεων ανέβηκε και το Σάββατο, με ακόμη υψηλότερο ποσοστό. Στο σύνολο της ημέρας σημείωσε 15,2%. Η ζωντανή κάλυψη διήρκεσε ξανά 16 ώρες. Από τις 6 το πρωί με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Σπύρο Χαριτάτο, στη συνέχεια με τη Μίνα Καραμήτρου, τη Χρύσα Φώσκολου και τον Νίκο Στραβελάκη από τις 5 το απόγευμα, στο κεντρικό δελτίο και στην έκτακτη ενημέρωση έως τις 9.40 το βράδυ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This