Τα παράπονα της «άυπνης» Ελένης Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου: «Ροχαλίζεις σαν…»

«Πιστεύεις ότι όλοι κοιμούνται γύρω σου ευχάριστα;»

Must Read

Με όρεξη ξύπνησε σήμερα ο Ετεοκλής Παύλου κι έτσι αποφάσισε να κάνει μία πλάκα στην Ελένη Χατζίδου λίγο πριν βγουν στον αέρα της εκπομπής.

Ο γνωστός αθλητής είπε ψέματα στην σύζυγό του πως θα βγει στην εκπομπή με λερωμένο πουκάμισό και εκείνη του απάντησε κάνοντάς του παράπονα για το ροχαλητό του.

«Είναι πολύ γλυκούλης! Πριν βγούμε μού λέει ότι έχω σοκολάτα στο πουκάμισο. Ήταν τέλειο για να βγω έτσι. Παιδί μου είσαι με τα καλά σου; Δηλαδή έκανες αυτά που έκανες χθες το βράδυ… Πιστεύεις ότι όλοι κοιμούνται γύρω σου ευχάριστα; Δεν πήρε χαμπάρι… Κάποιος είναι άυπνος σήμερα. Ροχαλίζεις σαν…» είπε η τραγουδίστρια.

«Σε ενοχλεί το ροχαλητό μου; Εμένα δεν με ενοχλεί. Τέλος πάντων, αυτά είναι δικά μας προσωπικά» απάντησε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This