Στα μαχαίρια Λιάγκας και Ουγγαρέζος: «Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και όχι μακρύς»

«Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου»

Must Read

Στα μαχαίρια βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και αφορμή στάθηκαν τα άρθρα του δεύτερου που γράφει στο youfly, μέσα από τα οποία έχει αναφερθεί για τον πρώην συνεργάτη του με αρκετό αιχμηρό τρόπο.

Μεταξύ άλλων είχε γράψει στο παρελθόν: «Ότι ο Γιώργος Λιάγκας για να ρωτήσει τον καλεσμένο του, Πέτρο Κωστόπουλο αν θα ξαναπαντρευόταν ξεκίνησε αναφερόμενος στην πρώην σύζυγό του που ξαναπαντρεύτηκε. Απ’ το ειδικό στο γενικό δηλαδή – το περιέγραψε στην «Επαγωγική Μέθοδό» του, ο Αριστοτέλης καλύτερα απ’ όλους. Σα να του λέει, δηλαδή: «Ο Ουγγαρέζος σε είπε μ@λ@κ@, αλλά δε θα σε ρωτούσα ποτέ γι’ αυτό. Ουγγαρία έχεις πάει ποτέ; Θα ήθελες;»

Ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με την υποτιθέμενη γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ότι βγήκε μια κυρία στο «Το Πρωινό», την οποία προμόταραν ως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά όχι ΤΗ γιαγιά. Τι θέλω να πω; Έλα ντε… Η κυρία προλογίστηκε ως γιαγιά του κου Κασσελάκη από έναν ευρύτερο κύκλο γιαγιάδων του που δεν περιορίζεται στη μαμά του μπαμπά, ή της μητέρας του – όπως εμείς οι βλάχοι νομίζαμε έως τώρα. Για την ακρίβεια, η ίδια η σχεδόν-γιαγιά μας εξήγησε ότι ο προπάππους του Στέφανου με τον πεθερό της, ήταν αδέλφια. Καταλάβατε; Όχι; Εμ, δεν είστε δημοσιογράφοι, γι’ αυτό…»

Δείτε επίσης: Λιάγκας σε Στέφανο Κασσελάκη: «Αντί να μου στείλετε ανθοδέσμη ή σοκολατάκια που ανακαλύπτουμε συγγενείς που δεν γνωρίζετε»

O Γιώργος Λιάγκας όντας ενήμερος γι’ αυτά που ειπώθηκαν από από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έδωσε την δική του απάντηση χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος», δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This