Ραμονα Βλαντή για Σοφία Χατζηπαντελή: «Tην ονόμασαν fashion expert, από πού κι ως πού και γιατί;»

Must Read

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το νέο της ξεκίνημα ως παρουσιάστρια του Shopping Star.

Με αφορμή τις δηλώσεις της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της σχολίασαν το θέμα, τονίζοντας πως το γνωστό μοντέλο έχει βελτιωθεί ως προς τις τοποθετήσεις της.

«Τι κομψό κορίτσι, τι ωραία που απαντάει πάντα. Δηλαδή λες και το έχει προετοιμάσει», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Η αλήθεια είναι ότι ευτυχώς πια δεν πατάει τη μπανανόφλουδα, ώστε να μπει σε ένα πιο επιθετικό πινγκ-πονγκ με τη Βίκυ. Το έχει δει πιο χαλαρά», παρατήρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή παίρνοντας τον λόγο.

«Είχε περάσει μια περίοδο τότε με υπονοούμενα, που δεν της έκαναν καλό. Τώρα που είναι χαλαρή, χαμογελαστή και το προσπερνάει κάνει την καλύτερη δουλειά», πρόσθεσε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

«Επιτέλους ένας άνθρωπος είπε ότι έχει χορτάσει. Γιατί το αχόρταγον της ελληνικής κοινωνίας είναι φοβερό. Να και ένας που είπε “χορτάσαμε”. Είπε ότι έχω και γερό και χορτάτο στομάχι», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

Για την επιλογή του Star να αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε η Ραμονα Βλαντή στην εκπομπή του Alpha σχολιάζοντας μάλιστα το γεγονός ότι δεν επέλεξαν εκείνη για το συγκεκριμένο concept.

«Πάντα πιστεύω στον εαυτό μου, γιατί ξέρω τη δουλειά μου. Όταν βλέπετε να μιλάω με αυτή την αυτοπεποίθηση – γιατί μερικοί το λένε έπαρση, γιατί αυτοί δεν έχουν αυτοπεποίθηση – μόνο για τη δουλειά μου μιλάω, ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά μου, δουλεύω πάρα πολύ και όταν έχει να κάνει με ένα τέτοιο concept το ξέρω καλά. Μπορεί να μην με επέλεξαν για τη γλώσσα, μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχει πιο καλές διασυνδέσεις. Έχει την Έλενα Χριστοπούλου από πίσω, εγώ τα παλεύω όλα μόνη μου, μη το ξεχνάμε κι αυτό. Είναι άξια για ό,τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Σίγουρα θα γίνει σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, μπορεί και να το θέλουν κιόλας. Υπάρχει μία κόντρα ανάμεσά τους. Πιστεύω θα τα πάει μια χαρά η Ηλιάνα, μη σου πω και καλύτερα από τη Βίκυ Καγιά, γιατί τσιρίζει λιγότερο», είπε αναφερόμενη στην παρουσίαση του Shopping Star.

«Δεν τους ενδιαφέρει να είναι κανείς fashion expert. Κι αυτή την ονόμασαν fashion expert, από πού κι ως πού και γιατί; Ούτε η Βίκυ Καγιά είναι fashion expert, ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ούτε η Σοφία Χατζηπαντελή, που δεν ντύνεται και καλά. Τα βάζει όλα πάνω της, την Άρτα και τα Γιάννενα και έχουν όλες στυλίστες από πίσω. Βέβαια, έχει προσωπικότητα, πέρα από τα φρύδια, γιατί κι αυτό κλεμμένο είναι για να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους, γιατί δεν έχει κάτι άλλο», σχολίασε στην συνέχεια για τη συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My Style Rocks.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This