Super Κατερίνα-Ξέφυγε η κατάσταση με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είσαι αγενέσταστη»

«Τον παράγοντα της Δικτατορίας το βλέπει ο κόσμος καθαρά ποιος τον παίζει καθημερινά»

Must Read

Τη νίκη του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να γιορτάσει ο Στέφανος Κασσελάκης με λίγο τραγούδι. Ο πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης εθεάθη στον Λυκαβηττό όπου πραγματοποιήθηκε μία συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου να θεωρεί πως: «Δεν ξέρω εάν ο Στέφανος Κασσελάκης γνώριζε και όλα τα τραγούδια που άκουσε χθες. Αυτός ο άνθρωπος ζούσε στην Αμερική»

«Χρύσλα, κάνε λίγο κράτη. Καθετί που λες για τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι παθαίνεις. Ηρέμησε, γλύκανε λίγο», της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, γεγονός το οποίο πυροδότησε μία έντονη κόντρα μεταξύ τους.

«Αν θέλεις να ακούσεις ανθρώπους που θάβουν και κράζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, ψάξε στους ομοτράπεζούς του στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι σε μένα. Σου το απαγορεύω», τόνισε η δημοσιογράφος του Alpha, ενώ πρόσθεσε: «Είναι δικαίωμά μου να βάζω όρια σε αυτούς που δεν έχουν όρια με εμένα».

«Άσε τις απαγορεύσεις για τη Δικτατορία. Να ανατρέξεις στο ’67 και να παίξεις τον παράγοντα της Δικτατορίας», της ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, και η κατάσταση πολύ γρήγορα βγήκε εκτός ελέγχου.

Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Σε παρακαλώ πολύ! Όχι σε μένα αυτά, Ανδρέα! Τον παράγοντα της Δικτατορίας το βλέπει ο κόσμος καθαρά ποιος τον παίζει καθημερινά»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είσαι αγενέστατη!»

Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Αγενέστατος είσαι εσύ!»

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα αλλά μάταια αφού ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε έξαλλος από το πλατό.

«Άσε μας! Που θα μου πει ότι έχω καιρό να παίξω σε live;», είπε έχοντας βγει εκτός εαυτού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This