Δημήτρης Παπανώτας για Fame Story: «Με Fipster και Μ. Σολωμού καθηγητές τα παιδιά θα βγουν “φωστήρες”»

Ο Νίκος Κοκλώνης θεωρεί πως είναι ο παρουσιαστής της νέας εποχής.

Must Read

Μετά από αρκετά χρόνια το Fame Story επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες και έκανε πρεμιέρα στο Star το προηγούμενο Σάββατο.

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε στο μουσικό reality για να αποσπάσει δηλώσεις από τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη αλλά και τους κριτές του show.

Ο Νίκος Κοκλώνης όντας χαρούμενος που κατάφερε να επαναφέρει στην τηλεόραση το εν λόγω reality, θεωρεί πως: «Είμαι ο παρουσιαστής της νέας εποχής».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε αίσθηση στους συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή με μερικούς να υποστηρίζουν πως το κοινό θα έπρεπε να το κρίνει και όχι να «παινεύει» τον εαυτό του δημόσια με αυτόν τον τρόπο.
Ο Δημήτρης Παπανώτας μάλιστα, με το δικό του ιδιαίτερο ύφος, σχολίασε και τους καθηγητές της μουσικής ακαδημίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Με Fipster και Μ. Σολωμού καθηγητές τα παιδιά θα βγουν “φωστήρες”»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This