Η Μάγισσα: Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα…

Must Read

Ο Κανέλλος πέφτει στα χέρια του Θράσου και του Μόφορη, οι οποίοι και τον αναγκάζουν να δεχτεί να συνεργαστεί μαζί τους. Για να τα φέρει εις πέρας ζητά τη βοήθεια του Αντρέι: «Πρέπει να με βοηθήσεις, αλλιώς χάθηκα», του λέει.

Την ίδια ώρα ο Μιχαήλ, μετά την απόπειρα δολοφονίας του, βλέπει παντού εχθρούς, ακόμα και στους πιο έμπιστους ανθρώπους του: «Κάποιος έχει βάλει στο μάτι την οικογένειά μου», λέει στον αδελφό του.

Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Ο Τζανής κατεβαίνει στην αγορά για την είσπραξη φόρων και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, όμως η τιμωρία του δεν θ’ αργήσει να έρθει. Ο Αντρέι θ’ ανακαλύψει ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει.

Η Θεοφανώ με τον Φρίξο επισκέπτονται ένα μέρος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το «χάρισμά» της, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει. Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα…

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται οι σχέσεις του Μάρκου και του Τζανή καθώς η κόντρα των δύο ετεροθαλών αδελφών φτάνει στα άκρα και κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσει όλο αυτό! Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της νέας σειράς του ΑΝΤ1, Μάγισσα, είχαμε δει πως υπάρχει κόντρα ανάμεσα στον Μάρκο και τον Τζανή και ο λόγος φυσικά είναι πως ο πρώτος είναι εκείνος που θα αναλάβει τα ηνία της οικογένειας Λάσκαρη, παρόλο που ο δεύτερος είναι ο νόμιμος γιος του Μιχαήλ και της Δαμιανής.

Μάλιστα η τελευταία, προσπαθώντας να εξασφαλίσει στον γιο της όλα όσα του αναλογούν, ζητάει από τον άντρα της να δώσει κάποια καθήκοντα και ο Μιχαήλ το κάνει, αλλά αυτό προκαλεί την οργή του Μάρκου. Μέσα σε όλα η έρευνα του Αντρέι για το ποιος σκότωσε το μωρό, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το φονικό έγινε από κάποιον μέσα στο κάστρο και τινάζει την κόντρα των δύο αδελφών στον αέρα. Ο ένας υποστηρίζει πως δεν υπάρχει δολοφόνος μέσα στην οικογένειά τους, ενώ ο άλλος πως ο θάνατος του μωρού θα εξασφάλιζε μελλοντικά κάποιους. Ο Τζανής θυμώνει με τον Μάρκο και ο καβγάς ανάμεσα στα αδέλφια δεν αργεί να ξεσπάσει, αλλά ο Μιχαήλ φροντίζει να ηρεμήσει με τον τρόπο του τα πνεύματα.

Σύμφωνα με το TiviSirial, o Τζανής αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά η Μεταξία προσπαθεί να αποτρέψει κάτι τέτοιο να συμβεί: «Είμαι σχεδόν σίγουρη πως ο αδελφός σου θέλει να παντρευτεί για να σου πάρει όλα τα προνόμια! Ηδη του έχει δώσει πολλά ο πατέρας σου μετά τον γάμο κι αν αποκτήσουν γιο θα του δώσει ακόμα περισσότερα», λέει στον Μάρκο και εκείνος αρχίζει να σκέφτεται πως η θέση του κινδυνεύει. Οι προετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο του Τζανή έχουν αρχίσει και η Μεταξία καταρρακώνεται από αυτό, καθώς ξέρει πως θα χάσει μαζί με τον Μάρκο όσα τους αναλογούν. Όμως, δεν είναι μόνο αυτό που την ενοχλεί καθώς παράλληλα αισθάνεται πράγματα για τον αδελφό του άντρα της και η απόφασή του να παντρευτεί την καταρρακώνει.

Ο Μιχαήλ δίνει κι άλλες αρμοδιότητες στον Τζανή και ο Μάρκος νιώθει ριγμένος από τα σχέδια του πατέρα του: «Αυτά όλα τα είχα αναλάβει εγώ, έχεις κάποιο παράπονο από εμένα, πατέρα», τον ρωτάει και εκείνος του απαντάει: «Μάρκο αγόρι μου, αυτό αποφάσισα και έτσι θα γίνει». Την ίδια ώρα, η Δαμιανή που θέλει να «ξεφορτωθεί» την Αναστασία, τη διώχνει και ο Μάρκος βγαίνει εκτός εαυτού: «Γιατί έδιωξες τη μητέρα μου; Με ποιο δικαίωμα το έκανες αυτό;», τη ρωτάει και ο Τζανής που βλέπει τη σκηνή, αντιδράει: «Μάρκο, μάζεψε τα λόγια σου και πρόσεχε πώς μιλάς στη μάνα μου», του λέει. «Εσύ να μην ανακατεύεσαι, κάνε πίσω», του λέει ο Μάρκος και τότε ο Τζανής θυμώνει και βγάζει το μαχαίρι, έτοιμος να σκοτώσει τον Μάρκο. Όμως ούτε ο τελευταίος μένει με σταυρωμένα τα χέρια και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, με τη Δαμιανή να προσπαθεί να τους χωρίσει.

Ο Σπήλιος δίνει στον Μισέλ τα κιτάπια του προπάππου του, με την ελπίδα να βρει τον χαμένο θησαυρό, την ώρα που ο Μιχαήλ προτείνει στον Σπήλιο να σταματήσει το κούρσεμα! Μια πρόταση που είναι ικανή να ξυπνήσει την παλιά τους βεντέτα καθώς προκαλεί την οργή της οικογένειας Γερακάρη. Μόνο που οι δύο πατριάρχες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα. «Αρχίζουμε νέο πόλεμο», λέει ο Μιχαήλ στον Κανέλλο, ο οποίος τον προειδοποιεί:

«Έπρεπε να το περιμένεις ότι θα αντιδράσει έτσι, πάρ’ το πίσω γιατί θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα», αλλά εκείνος μένει αμετάπειστος στα σχέδιά του και ξεκινά ταξίδι στην Αρεόπολη, για να μιλήσει στους υπόλοιπους καπεταναίους. Όταν όμως φτάνει εκεί, δεν έχει την υποδοχή που περίμενε καθώς κάποιος έχει προλάβει να του χαλάσει τα σχέδια. Μάλιστα στο συμβούλιο των καπεταναίων ο Μιχαήλ θα υποστεί μεγάλη ήττα και οι σχέσεις Λασκαραίων και Γερακάρηδων θα βρεθούν γι’ άλλη μια φορά στην κόψη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This