Η απάντηση της Σολωμού στον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με “κουτσομπολίκια”»

«Έχω πλήρη ευθύνη του τι λέω. Δεν έχω την ευθύνη του τι αντιλαμβάνεται ο κόσμος»

Must Read

Για την εμπειρία της ως δασκάλα υποκριτικής στο Fame Story μίλησε η Μαρία Σολωμού στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και είχε τονίσει πως οι τηλεθεατές από τις 2:30 ώρες μάθημα, παρακολουθούν 10-15 λεπτά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ακούγοντας τις δηλώσεις της ηθοποιού είχε εκφράσει την γνώμη του λέγοντας πως είναι πάρα πολλά τα 10 λεπτά προβολής της σε μία ώρα προβολής ολόκληρου του επεισοδίου. Μάλιστα θεωρεί πως η Μαρία Σολωμού κάνει προσωπικό show γιατί θέλει να είναι η πρωταγωνίστρια.

Την δική της απάντηση έδωσε η Μαρία Σολωμού στην δημοσιογράφο της εκπομπής του Alpha δηλώνοντας πως: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με “κουτσομπολίκια”»

 

H Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast @ Star» και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου ξεκαθαρίζοντας πως: «Κάνω μάθημα 2μιση ώρες. Από αυτά κάνουν ένα μοντάζ οι άνθρωποι και βγάζουν ένα κομμάτι – δεν ξέρω καν αν είναι 10 λεπτά, λιγότερο ή περισσότερο. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όταν γίνεται το μοντάζ, παίρνεις τα highlights και σε αυτά έτυχε εγώ να είμαι αρκετά έντονη», ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Κάποιος μπορεί λοιπόν να φανταστεί ότι εγώ πηγαίνω εκεί και τουλάχιστον δέρνω τα παιδιά και ωρύομαι 2μιση ώρες. Γι’ αυτό είπα ότι, όχι, είναι 10 λεπτά, φανταστείτε ότι έχουν επιλεγεί κάποια πράγματα, τα οποία μπορεί να έχουν πιο πολλή πλάκα, μπορεί να είναι πιο έντονα. Οπότε, φαντάσου την απόκλιση», τονίζει η ηθοποιός στον αέρα του Star.

«Δεν ξέρω τι κατάλαβαν. Έχω πλήρη ευθύνη του τι λέω. Δεν έχω την ευθύνη του τι αντιλαμβάνεται ο κόσμος», υπογραμμίζει κλείνοντας την τοποθέτησή της η Μαρία Σολωμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This