Φάρμα: Το νέο ειδύλλιο και η παίκτρια που αποχώρησε

Must Read

Μαίνεται η κόντρα του Χρήστου Μεξή και του Γιώργου Γιαννούλα. Ο Χρήστος φαίνεται να είναι ενοχλημένος που ο Γιαννούλας θέλει να έχει καλή σχέση με όλους, ακόμη και με τους αντιπάλους του.

«Στον στάβλο έχουν μπει διόδια. Ο Γιαννούλας δεν κατάλαβε καν χθες γιατί έγινε όλο το νταβαντούρι. Είναι σε άλλο κόσμο, δεν ήθελε να το καταλάβει ή δεν τον συνέφερε να το καταλάβει, γιατί από την άλλη ομάδα παίρνει κανά μπισκότο, κανά κρακεράκι. Θέλει να τα έχει καλά με εκεί. Δεν έχει καταλάβει πού έχει μπλέξει» είπε αρχικά.

«Εκείνη την ώρα ήθελες να πεις κάτι στον Γιώργο; Kάτσε ρε φίλε δεν κολλάει αυτό. Ήρθες να ακούσεις τι λέμε. Πονηριές ξέρω να κάνω κι εγώ απλά δεν τις κάνω. Μερικοί παίκτες της άλλης ομάδας προσπαθούν να έρθουν κοντά με παίκτες της δικής μου ομάδας, που είναι σε θέση τώρα που παίρνουν αποφάσεις. Μαγκιά τους κι αυτών των παιδιών, αφού έχουν τα εργαλεία και μπορούν να τα παίξουν μαριονέτες ας το κάνουν. Εγώ δε θα κάτσω να γίνω μαριονέτα», συνέχισε.

Οι δυσκολίες που έχουν να διαχειριστούν οι παίκτες της Φάρμας, τους έφεραν πολύ κοντά. Τόσο κοντά που έχει δημιουργηθεί απ’ ότι φαίνεται, ειδύλλιο ανάμεσα σε δύο παίκτες…

Ο λόγος για τη Νάσια Ευαγγελάτου και τον Σπύρο Κοσμά. Ο Σπύρος προσέχει πολύ τη Νάσια ειδικά μετά τον τραυματισμό που είχε. Έτσι λοιπόν της πρότεινε με πολύ γλυκό τρόπο να βάλει το νάρθηκα το βράδυ για να μην τραυματίσει χειρότερα τι χέρι της.

Ο διάλογος που ακολούθησε όμως τους «πρόδωσε».

Σπύρος: Το βράδυ εγώ λέω να το βάλεις το ναρθηκάκι, μη γίνει κανένα έτσι στον ύπνο σου και δεν το πάρεις χαμπάρι. Να το προστατέψεις, ειδικά το βράδυ, που εσύ κοιμάσαι λίγο περίεργα

Νάσια: Που το ξέρεις εσύ;

Σπύρος: Άμα δεν το ξέρω εγώ, ποιος θα το ξέρει;

Νάσια: Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες ρε…

Στην συνέχεια όμως η Νάσια ενδεχομένως να αγχώθηκε με την ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου σχετικά με το τι θα ισχύσει με τους τραυματίες.

Συγκεκριμένα έδωσε μια εβδομάδα χρόνος ανάρρωσης για τους τραυματίες ειδάλλως θα αποχωρούν, με τους παίκτες να αντιδρούν

Στην συνέχεια παρακολουθήσαμε την αναμέτρηση μεταξύ της Μαρίας Περσίδου και της Αντωνίας Μωυσίδου. Μία από της δύο παίκτριες θα έβλεπε τον δρόμο της επιστροφής και αυτή δεν ήταν άλλη από την Μαρία, η οποία στεναχωρέθηκε ωστόσο χάρηκε γιατί πολύ σύντομα θα δει τα παιδιά της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This