Κατερίνα Ζαρίφη για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Ήμουν προβληματισμένη με το κλίμα που είχε δημιουργηθεί»

Must Read

Η Κατερίνα Ζαρίφη ετοιμάζεται να βγει στον αέρα του Open με την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» όμως υπάρχουν καθυστερήσεις για την πρεμιέρα.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» εξήγησε καθυστερούν να βγουν στον αέρα λόγω τεχνικών προβλημάτων.

«Πρέπει να κάνουμε κι εμείς εγκαίνια στο δικό μας τηλεοπτικό σπίτι, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος. Μη με ρωτήσετε εάν έχω άγχος. Την πρώτη και τη δεύτερη ημερομηνία είχα, τώρα έχει φύγει. Την τρίτη φορά θα πάω με φόρτσα τα πανιά», δήλωσε αρχικά.

«Οι αναβολές οφείλονται στο ότι το ΟΡΕΝ κάνει ένα restart στην ψυχαγωγία. Υπήρχε ένα σκηνικό που έπρεπε να φτιαχτεί, υπήρχε και το «Πρωινό ΣουΣού» που είχε προτεραιότητα στην πρεμιέρα και έπρεπε να φτιαχτεί Κυρίως είναι τεχνικά τα θέματα, εγώ πήγαινα κάθε μέρα και έβλεπα τα μπετά», τονίζει χαριτολογώντας η Κατερίνα Ζαρίφη.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το γεγονός ότι μέχρι πρότινος δεν ήξερε σε ποια εκπομπή θα συμμετέχει, η παρουσιάστρια δήλωσε πως: «Ήμουν προβληματισμένη με το κλίμα που είχε δημιουργηθεί, δεν είχα καμία ενημέρωση ότι ο Δημήτρης δεν θα είναι στην εκπομπή. Εγώ είμαι της άποψης ότι σε οποιαδήποτε εκπομπή το θέμα είναι να θέλεις να είσαι. Εγώ μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι στην εκπομπή θα είναι ο Αντώνης Παπαηλίας, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Άννα Ζηρδέλη και ο ελληνοβραζιλιάνος κολλητός».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This