Η Μάγισσα: Μάρκος και Θεοφανώ παίρνουν μια παρακινδυνευμένη απόφαση

Οι σχέσεις του Μιχαήλ με τον Μάρκο θα φτάσουν στα άκρα

Must Read

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του AΝΤ1 «Η Μάγισσα» οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Οι σχέσεις του Μιχαήλ με τον Μάρκο θα φτάσουν στα άκρα, ενώ Θεοφανώ και Μάρκος θα πάρουν μια απόφαση που θα τους βάλει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Αναλυτικά την επόμενη εβδομάδα

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 11: Η Θεοφανώ πιστεύει πως οι Γερακάρηδες έχουνε κάποια σχέση με την εξαφάνιση της μητέρας της, όμως ο Φρίξος προσπαθεί να την αποτρέψει απ’ το να συνεχίσει τις έρευνες. Η Μεταξία προσπαθεί να βάλει λόγια στον Μάρκο για τον επερχόμενο γάμο του Τζανή. Ο Κανέλλος αναστατώνεται μετά την αποκάλυψη του Αντρέι. Ο Σπήλιος δίνει στον Μισέλ τα κιτάπια του προπάππου του, με την ελπίδα να βρει τον χαμένο θησαυρό. Ο Τζανής παίρνει μια απόφαση που θα καταρρακώσει τη Μεταξία, ενώ ο Μιχαήλ θα κάνει μια πρόταση στον Σπήλιο, που είναι ικανή να ξυπνήσει την παλιά τους βεντέτα.

Τρίτη 17 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 12: Η πρόταση του Μιχαήλ να σταματήσει ο Σπήλιος το κούρσεμα προκαλεί την οργή της οικογένειας Γερακάρη και οι δύο πατριάρχες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα. Ο Μάρκος νιώθει ριγμένος από τα σχέδια του πατέρα του, αλλά ο Μιχαήλ είναι αμετάπειστος και ξεκινά ταξίδι στην Αρεόπολη για να μιλήσει στους υπόλοιπους καπεταναίους. Μια τραυματισμένη γυναίκα, η Σιμώνη, θα αναστατώσει το ταξίδι των Λασκαραίων και την ζωή της Θεοφανώς. Ο Μιχαήλ δεν έχει την υποδοχή που περίμενε στην Αρεόπολη, καθώς κάποιος έχει προλάβει να του χαλάσει τα σχέδια.

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 13: Η Δαμιανή «εξορίζει» την Αναστασία, ενώ η Θεοφανώ και ο Μάρκος παίρνουν μια απόφαση που θα τους βάλει σε επικίνδυνους δρόμους. Στο συμβούλιο των καπεταναίων, ο Μιχαήλ θα υποστεί μεγάλη ήττα και οι σχέσεις Λασκαραίων και Γερακάρηδων θα βρεθούν για άλλη μια φορά στην κόψη. Η Θεοφανώ γνωρίζεται καλύτερα με την Σιμώνη, η οποία την πείθει να την πάρουν μαζί τους και να την φιλοξενήσουν στον πύργο μέχρι να γίνει καλά. Ο Μισέλ, κρυφά από όλους, προσπαθεί να ανακαλύψει αν ο χάρτης που βρήκε είναι πράγματι χάρτης θησαυρού. Η απόφαση της Δαμιανής οδηγεί την κατάσταση στά άκρα και ο Μάρκος με τον Τζανή θα έχουν έναν επικίνδυνο καβγά. Το παρελθόν της οικογένειας Λάσκαρη ξυπνά και ο μυστηριώδης ρασοφόρος άντρας κρύβει μέσα του ένα πολύ μεγάλο μυστικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This