Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στέφανο Κασσελάκη: «Όλο αυτό αδικεί μόνο τον ίδιο»

«Το αποδεχτήκαμε όσοι το αποδεχτήκαμε. Ας σταματήσει αυτή η κουβέντα»

Must Read

Ένα από τα θέματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι η ζωή και Στεφάνου Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει μιλήσει κατά καιρούς ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, γεγονός το οποίο ξενίζει τους περισσότερους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος θεωρεί πώς δεν θα έπρεπε να απασχολεί τον κόσμο οι σεξουαλικές του προτιμήσεις αλλά το πολιτικό του έργο.

Παρόμοια άποψη φαίνεται πως έχει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή,  η οποία εκτιμά πως ο Στέφανος Κασσελάκης προβάλει τόσο πολύ την προσωπική του ζωή πού κάνει κακό στην εικόνα του με την Τίνα Μεσσσαροπούλου να συμφωνεί μαζί της, ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας είχε αντίθετη άποψη.

«Όταν θες να συστήνεσαι και ο άλλος θες να ενδιαφέρεται για τις απόψεις του, το μυαλό σου, αυτό που έχει να του προτείνεις, αλλά εσύ μονίμως ως πρώτο θέμα συζήτησης θέτεις την σεξουαλική προτίμηση και τα σχόλια που γίνονται επ’ αυτής, μιλώ για όσους μιλούν και στον Στέφανο Κασσελάκη και εκείνος το τροφοδοτεί», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όλο αυτό αδικεί μόνο τον ίδιο τον Κασσελάκη γιατί τελικά αυτό που μένει είναι μόνο αυτό. Θα μπορούσε να πει στους δημοσιογράφους ότι ¨τα έχω πει, έχω μιλήσει ανοιχτά, δεν έχω να πω κάτι άλλο γι΄ αυτό”. Εγώ ως δημοσιογράφος αν μου πει κάποιος ότι δεν θέλει ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή  θα το σεβαστώ. Καλά έκανε και τα είπε πρώτος για να μην του τα βγάλουν μετά κρυμμένα κεφάλαια της ζωής του, το αποδεχτήκαμε όσοι το αποδεχτήκαμε. Ας σταματήσει αυτή η κουβέντα», συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This