Σταμάτης Γαρδέλης για Στέφανο Κασσελάκη: «Αυτό που κάνει είναι άκρως ρατσιστικό και άκρως διχαστικό»

«Είμαι λίγο ταραγμένος. Αισθάνθηκα ότι στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μπήκα σε μια λογοκρισία της σκέψης μου».

Must Read

Ο Σταμάτης Γαρδέλης συνηθίζει να λέει αυτό που σκέφτεται γεγονός το οποίο προκαλεί πολλές φορές ποικίλες αντιδράσεις.

Μία από αυτές τις στιγμές ήταν η χθεσινή όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay’s Time», όπου η συζήτηση πήγε πολύ γρήγορα στον Στέφανο Κασσελάκη, με τον ηθοποιό να τονίζει πως δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει τον κόσμο οι σεξουαλικές του προτιμήσεις αλλά το πολιτικό του έργο, δίνοντας κάποια παραδείγματα τα οποία προκάλεσα την αντίδραση της παρουσιάστριας.

Για την έντονη αντιπαράθεση που είχαν οι δυο τους μίλησε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου», τονίζοντας ότι ένιωσε πως δεν μπορούσε να εκφραστεί ελεύθερα.

«Μόλις βγήκα από τη Φαίη. Είμαι λίγο ταραγμένος. Αισθάνθηκα ότι μπήκα σε μια λογοκρισία της σκέψης μου. Όλοι έχουν την άποψή τους. Δε μπορώ να έχω την άποψή μου; Δε μας ενδιαφέρει η προσωπική ζωή και ο σεξουαλικός προσανατολισμός του καθενός παρά μόνο το έργο που παράγει, τι μου το βγάζεις από την αρχή.

Καλημέρα σας, είμαι γεροντολάγνος. Τι σε ενδιαφέρει εσένα αν είμαι ή όχι; Τι μου το βγάζεις από την αρχή και μου το κάνεις σημαία; Και κάθε φορά ενοχλείσαι από αυτό το πράγμα και αναπαράγεις αυτό. Είναι ομοφοβικό από τη πλευρά του. Αυτό που κάνει είναι άκρως ρατσιστικό και άκρως διχαστικό. Με στενοχωρεί που είμαστε ένας λαός που έχει μπει σε έναν διχασμό… Αυτό που μας αφορά είναι το θέμα της επιβίωσης… » είπε.

Σε άλλο σημείο, ο Σταμάτης Γαρδέλης αναφέρθηκε και στο «I’m a celebrity get me out of here», λέγοντας: «Δεν έχω καμία έννοια να επικοινωνήσω με τον Τάσο Ξιαρχό. Εμένα με ενδιαφέρει να ξαναμπώ στο παιχνίδι. Από αυτά που έζησα εγώ, πολύ λίγα παιχτήκανε. Έζησα μια υπερπαραγωγή και παιχτήκανε πάρα πολύ λίγα πράγματα. Δε ξέρω ποιος έκανε το μοντάζ, ποιος κράτησε τις σκηνές. Αυτό που είδα δε με αντιπροσώπευσε….

Να ρωτήσετε τον Τάσο Ξιαρχό γιατί έφυγε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Αυτός μας ενημέρωσε για τους λόγους που είναι πολύ βαθύτεροι από τους λόγους υγείας και δε θέλω να το αναπαράξω. Ο Ξιαρχό όμως το είπε και μπροστά στις κάμερες, κάτι με τα λιβάνια έχει να κάνει.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας»

Είναι γεγονός ότι παίζονται πολλά λεφτά και είναι λίγο σε συνθήκες αρένας στημένο όλο το παιχνίδι…. Εγώ θα ήθελα να είναι όπως το αμερικάνικο, που ήταν πολύ σκληρό… Θα πήγαινα παντού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This