Η Φαιη Σκορδά για τη «λογοκρισία» που δέχθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης: «Αυτά τα ανεπίτρεπτα που ακούσαμε θα έπρεπε…»

Must Read

Ο κακός χαμός έγινε χθες στην εκπομπή Fay’s Time όπου βρέθηκε καλεσμένος ο Σταμάτης Γαρδέλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη τονίζοντας πως δεν Θα έπρεπε να ενδιαφέρουν τους Έλληνες πολίτες τις σεξουαλικές του προτιμήσεις αλλά το πολιτικό του έργο δίνοντας κάποια παραδείγματα τα οποία η Φαίη Σκορδά θεώρησε πως ήταν ανεπίτρεπτα.

Ο γνωστός ηθοποιός φεύγοντας από την εκπομπή του ΣΚΑΪ δήλωσε πώς λογοκρίθηκε.

Με αφορμή την τοποθέτηση του Κώστα Φαλελάκη σχετικά με την τεκνοθεσια των ομόφυλων ζευγαριών, η παρουσιάστρια της εκπομπής άδραξε την ευκαιρία και απάντησε σε όσους υποστήριξαν τις απόψεις του Σταμάτη Γαρδέλη.

«Εμείς είχαμε καλέσει τον Σταμάτη Γαρδέλη, δεν θα ήθελα να αναφερθώ αλλά δυστυχώς όμως πρέπει να το κάνω. Τον καλέσαμε γιατί ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από ένα παιχνίδι του ΣΚΑΪ. Έτσι γίνεται πάντα. Και ο ίδιος επέμενε να κάτσει μαζί μας. Τέλος πάντων. Στο Instagram έχω δεχτεί μηνύματα –που αυτά τα ανεπίτρεπτα που ακούσαμε εκείνη τη μέρα θα έπρεπε να έχει πέσει μαύρο να μας πλακώσει– που μου λένε ότι έκανα λογοκρισία στον Σταμάτη Γαρδέλη και ότι “ναι, που θες να πας την κοινωνία; Να μας γίνει αυτό ότι έτσι είναι;”. Δυστυχώς εύχομαι και ελπίζω να είναι κάποια μυαλά μεμονωμένα με παρωπίδες. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κουνήσω το δάχτυλο, αλλά αυτή που θα προσπαθήσω συναισθηματικά να εξηγήσω σε κάποιον», τόνισε.

«Με αφορά ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που συναισθηματικά δε μπορούν να κατανοήσουν κάποια πράγματα. Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να κοιτάξουμε το καλό των παιδιών;» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This