Φάρμα: Οι 2 αποχωρήσεις που δεν περίμενε κανείς, οι καινούργιοι παίκτες και οι νέες ομάδες

Must Read

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε να μονομαχεί ο Χρήστος Μεξής με τον Γιώργο Τσάμη. Παρόλο που ο Χρήστος είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Φάρμα, κατάφερε και κέρδισε τον Γιώργο με αποτέλεσμα να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο ίδιος όμως έκανε την ανατροπή και αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Ο Γιώργος Γιαννούλας και η Έλενα Καραμβάση δεν στεναχωρήθηκαν με αυτήν του την απόφαση αφού είχαν έρθει αρκετές φορές σε ρήξη μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: Φάρμα: Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία – Χρήστος Μεξής εναντίον Γιώργου Γιαννούλα και Έλενας Καραμβάση

Ο ίδιος τόνισε πως είναι συνειδητή η απόφαση και πως η αποχώρηση του θα κάνει καλό τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα.

Η αποχώρησή του 30χρονου επιχειρηματία μάλιστα συζητήθηκε και στην πράσινη ομάδα, την οποία δεν χαιρέτησε, με τον Γιώργο Γιαννακίδη να σχολιάζει πως θα φαινόταν ψεύτικο αν το έκανε.

Ακόμη μία αποχώρηση όμως είχαν να διαχειριστούν οι παίκτες της γαλάζιας ομάδας και αυτή δεν ήταν άλλη από την Ρούλα Γιαννιώτη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στην γαλάζια ομάδα πως η 52χρονη personal trainer πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω του σοβαρού τραυματισμού της.

«Κάνουμε αυτήν τη μικρή έκτακτη συνάντηση και ο λόγος είναι η Ρούλα μας. Είναι στενάχωρο αυτό που θα πω. Είχαμε βάλει έναν κανόνα σε ό,τι έχει να κάνει με τους τραυματισμούς, είχαμε αφήσει ένα χρονικό όριο μίας εβδομάδας για να αναρρώσει κάποιος. Δυστυχώς, όμως, ο γιατρός μας είπε ότι είναι αδύνατον να συνεχίσεις λόγω του τραυματισμού σου. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σου ανακοινώσω ότι αυτό το ταξίδι στην Φάρμα για εσένα φτάνει κάπου στο τέλος του», είπε ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης.

Εκείνη φανερά συγκινημένη παραδέχθηκε πως δεν ήθελε να φύγει από το παιχνίδι, καθώς είχε λάβει συμμετοχή κυρίως για την κόρη της η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα με την όρασή της.

Μετά από τις δύο αποχωρήσεις οι ομάδες έπρεπε να αλλάξουν και να διαμορφωθούν και πάλι δεδομένου ότι η γαλάζια ομάδα είχε λιγότερα μέλη.

Γι’ αυτόν τον λόγο στο reality ενταχθήκανε νέοι παίκτες αλλά και ένας παλιός… Ο Γιώργος Τσάμης επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος μαζί με 4 ακόμη παίκτες.

Στην συνέχεια οι ομάδες έπρεπε να φτιαχτούν από την αρχή και έγιναν ως εξής:

Πράσινη ομάδα: Άλκης, Χρήστος, Νίκος Παρλάντζας, Γιαννούλας, Αντωνία, Γωγώ, Γιώργος (καινούριος), Νάσια, Σπύρος.

Γαλάζια ομάδα: Έλενα, Γιώργος, Βάιος, Γιώργος Τσάμης, Πηνελόπη, Αλέξανδρος, Ελεονώρα, Χριστίνα

Εκτός όμως από αυτήν την ανατροπή ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους επιφύλασσε ακόμη μία έκπληξη. Τους ανακοίνωσε λοιπόν πως αυτήν την εβδομάδα δεν θα έχουν αποχωρήσεις αλλά μόνο δοκιμασίες και όποια ομάδα έφερνε πρώτη 5 μονάδες θα κέρδιζε το σπίτι ενώ η άλλη ομάδα θα έμενε στην σκηνή.

Τελικά η ομάδα που κατάφερε να πάρει τον πρώτο πόντο ήταν η γαλάζια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This