Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αγγελική Ηλιάδη: «Όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα reality»

Must Read

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση της Καίτης Γκρέυ αναφορικά με την δικαστική συμπαράσταση και την επιμέλεια της ερμηνεύτριας για την οποία παλεύει η οικογένειά της, σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Happy Day», με την δημοσιογράφο να αναφέρει πως η εγγονή της τραγουδίστριας Αγγελική Ηλιάδη δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο δικαστήριο γιατί βρίσκεται σε reality.

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία πολύ εύστοχη παρατήρηση λέγοντας πως: «Πάντως όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα reality. Πέθανε ο μπαμπάς της, ήταν σε ένα reality. Τώρα καλείται να δώσει μία μάχη για τη γιαγιά της, η οποία ήθελε να έχει μία επικοινωνία μαζί της, είναι σε ένα reality».

«Θέλω να πω ότι: δεν δημιουργεί κάποια ερωτηματικά το ότι δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί και να παλέψει για αυτό που θέλει;», τονίζει η παρουσιάστρια του Alpha, με τους συνεργάτες της να συμφωνούν με τη συγκεκριμένη παρατήρηση.

«Όταν οι συγγενείς ζητούν τη δικαστική επιμέλεια ενός ανθρώπου, σημαίνει ότι για κάποιους λόγους (σωματικής ή ψυχικής υγείας) ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν δύναται να αποφασίσει για τον εαυτό του.

Μπορεί αυτή η γυναίκα να χρειάζεται 24ωρη παρακολούθηση, είναι πολύ ακριβό σπορ αυτό. Αυτό για όσους είχαμε έναν συγγενή με Αλτσχάιμερ ή άνοια καταλαβαίνουμε ότι είναι πρόβλημα», επισημαίνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This