Ρίκα Διαλυνά – Με δάκρυα στα μάτια στο Cash or Trash: «Είναι σαν να χάνω άνθρωπο»

Must Read

Έκπληξη προκάλεσε η επίσκεψη της Ρίκας Διαλυνά στο τηλεπαιχνίδι «Cash or Trash» καθώς κανένας από τους εκτιμητές δεν περίμενε να δει μπροστά του την καταξιωμένη ηθοποιό να φέρνει για δημοπρασία αντικείμενο ανεκτίμητης, συναισθηματικής κυρίως, αξίας.

Η αγαπημένη ηθοποιός παρουσίασε μπροστά στους συλλέκτες ένα παραβάν το οποίο ήταν πραγματικό έργο τέχνης.

Η ίδια εξήγησε πως είναι κληρονομιά από τον παππού της και έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εκείνη.

«Ο παππούς μου ήταν ο ίδιος συλλέκτης, τον οποίο δεν το γνώρισα ποτέ ούτε την γιαγιά μου και του άρεσαν πάντα τα φίνα και τα ωραία πράγματα, τα παλιά τα πράγματα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ήταν μέσα στην αγάπη (σ.σ. το παραβάν), δεν ήταν περιφρονημένο. Αν συμφωνήσουμε, θέλω να πάει κάπου που θα το αγαπήσουν και θα το στείλω με όλα τα ντοκουμέντα του. Πάρα πολλές προσωπικότητες που είχαν έρθει στο σπίτι μου έχουν περάσει μέσα από αυτό».

Το παραβάν είχε εκτιμηθεί με το ποσό των 1000 ευρώ. Σαν ποσό όμως της φάνηκε μικρό σε σχέση με την αξία που έχει για εκείνη.

«Μην ρωτάτε εμένα γιατί θα σας έλεγα ένα υπέρογκο ποσό. Συναισθηματικά σας το λέω, δηλαδή δεν μπορείτε κάτι παραπάνω; Για σκεφτείτε δεν μπορεί δηλαδή να φτάσει έστω, για να μην αισθανθώ ότι το πέταξα, στα 1500 ευρώ;» είπε με δάκρυα στα μάτια η Ρίκα Διαλυνά.

«Θα είναι μεγάλη μου τιμή να πάρω το παραβάν και πιστέψτε με πως θα το αγαπήσω και θα το τιμήσω όπως εσείς. Έχουμε συμφωνία;» αποκρίθηκε η Ειρήνη Πλευράκη με την ηθοποιό να δέχεται τελικά.

«Είναι σαν να χάνω άνθρωπο» είπε η Ρίκα Διαλυνά στην κάμερα της εκπομπής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This