Ο Παράδεισος των κυριών: H Γεωργία μετά την ανακοίνωση που της έκανε ο Πάρης, φαίνεται σαν να έχει παραιτηθεί

Must Read

Ο Αποστόλης είναι γεμάτος ταραχή, ωστόσο μερικά ευχάριστα γεγονότα συμβαίνουν στην ζωή της Όλγας. Η Γεωργία, από την άλλη πλευρά, φαίνεται να τα έχει χαμένα μετά την ανακοίνωση του Πάρη.

Παράλληλα η Σύρμω, αποφασισμένη να πείσει τον Μεμά να επιστρέψει, βάζει τον Πασχάλη να κάνει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου: «Θα του πεις ότι αρρώστησα και είμαι στα τελευταία μου», του λέει. Η απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται η Δωροθέα από τον Αποστόλη την ταράζει, όμως στη συνέχεια ανακαλύπτει κάτι που μπορεί να τη βάλει σε θέση ισχύος, καθώς ο Αποστόλης της προτείνει να της δώσει χρήματα για το σπίτι και να εκβιάσουν τον Χρήστο. Την ίδια ώρα η Ολγα έχει μια σημαντική και ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή της: «Μπορείς να εργαστείς στην τράπεζα, στη θέση του Αγη», της προτείνει ο Χριστόφορος. Ο Σίμος κάνοντας μια κουβέντα με τον Μάρκο, τον φέρνει σε δύσκολη θέση σε σχέση με τη Δωροθέα: «Μην μπλέξετε μαζί της, δεν θα σας κάνει καλό, πιστέψτε με», του τονίζει. Η Πιπίτσα από την άλλη, προσπαθεί να βοηθήσει τη Γεωργία και το μωρό, όμως η Γεωργία μετά την ανακοίνωση που της έκανε ο Πάρης, φαίνεται σαν να έχει παραιτηθεί.

Η Ζηνοβία επιπλήττει τη Στέλλα για τις συνεχόμενες καθυστερήσεις, εκείνη όμως ρίχνει το βάρος στην Αμαλία: «Δεν φταίω εγώ. Η Αμαλία φταίει που καθυστερεί να ετοιμαστεί κάθε πρωί», δικαιολογείται. Ωστόσο όταν η Αμαλία το μαθαίνει στενοχωριέται: «Με πείραξε πολύ αυτό που έκανες. Σε παρακαλώ μην το ξαναπείς αυτό και στο κάτω-κάτω μεγάλη γυναίκα είσαι, μπορείς να έρχεσαι μόνη σου στη δουλειά», της ξεκαθαρίζει και αρχίζει να κρατάει αποστάσεις από την αδελφή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This