Φάρμα: O παίκτης που θα μείνει μέχρι την τελική 10άδα – Χαμός με την Πηνελόπη που κατηγορεί το Νίκο για κακοποίηση ζώου

Must Read

Με μία αρκετά απαιτητική δοκιμασία ξεκίνησε χθες η Φάρμα, την οποία έφερε εις πέρας η γαλάζια ομάδα. Ωστόσο το έπαθλο που ήταν «μπριζόλα» θα μπορούσαν να απολαύσουν μόνο δύο.

Εκτός αν επέλεγαν τον μυστικό φάκελο που έκρυβε μία ασυλία για έναν παίκτη ο οποίος μάλιστα θα έφτανε μέχρι την τελική δεκάδα. Η Έλενα, που είναι αρχηγός της γαλάζιας ομάδας, δεν ήθελε να χάσει αυτήν την ευκαιρία και την έδωσε στον Γιώργο Τσάμη, γεγονός το οποίο ενόχλησε μερικούς από τους συμπαίκτες του.

Μία λάθος μεταφορά πληροφορίας έφερε ένταση στην Φάρμα. Όλα ξεκίνησαν όταν η Πηνελόπη κατηγόρησε το Νίκο Παρλάτζα για κακοποίηση ζώου και συγκεκριμένα της αγελάδας.

Η Πηνελόπη βρισκόταν στον στάβλο την ώρα που ο Γιώργος Γιαννακίδης μαζί με τον Νίκο Παρλάτζα προσπαθούσαν να αρμέξουν την αγελάδα και σε κάποια στιγμή εκείνη κλότσησε με αποτέλεσμα να χυθεί το μισό γάλα από τον κουβά του Νίκου.

Η Πηνελόπη άκουσε μόνο τον ήχο από την κλοτσιά της αγελάδας και την βωμολοχία του Νίκου και έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο παίκτης της πράσινης ομάδας χτύπησε το ζώο.

«Ο Νίκος δεν με χωνεύει αλλά δεν πειράζει, όλα καλά, ούτε κι εγώ τον πάω», είπε αρχικά η Πηνελόπη στη Φάρμα.

«Σήμερα κατάλαβα ότι (ο Νίκος) νιώθε τσίτα κομπλεξικά. Πήγα να πλησιάσω την αγελάδα και άρχισε και φώναζε. Του έπαιξε μία η αγελάδα, δεν το είδα. Είχα γυρισμένη πλάτη και πρέπει να έχυσε και λίγο γάλα. Πρέπει να τον βρήκε στο πόδι και μετά της έπαιξε μία», περιέγραψε στη συνέχεια σε συζήτησή της με την Έλενα.

Όταν η Πηνελόπη μετέφερε όλα αυτά στον Γιώργο Τσάμη, εκείνος αντέδρασε λέγοντας: «Θα γίνει χαμός! Αν έχει συμβεί οποιαδήποτε κακοποίηση σε ζώο στη Φάρμα πρέπει να αναφερθεί!».

Ο Γιώργος Τσάμης όντας έξαλλος με την υποτιθέμενη πράξη αυτή του Νίκου μετέφερε την πληροφορία και στους άλλους συμπαίκτες του.

«Και για εμένα έγιναν κινήσεις που δεν είναι αποδεκτές μέσα στο παιχνίδι… η κακοποίηση ζώου. Από τη στιγμή που κακοποιείς ζώο είναι σαν να σπας ένα συμβόλαιο», απάντησε ο Γιώργος Τσάμης.

Εκείνη την ώρα μπήκε στην κουβέντα ο Γιώργος Γιαννακίδης, λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία κακοποίηση ζώου. «Θέλω να μου πεις για το χτύπημα ξανά, γιατί εγώ στο εξήγησα… Πρώτον δεν υπάρχει χτύπημα», ρώτησε ο Γιαννακίδης τον Τσάμη φανερά εκνευρισμένος, με τον Τσάμη να λέει ότι του το είπε η Πηνελόπη.

Το θέμα όμως δεν έληξε εκεί… Ο Τσάμης συνέχισε να κατηγορεί τον παίκτης της αντίπαλης ομάδας για κακοποίηση ζώου αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Γιαννακίδης του κάνει πλάτες καθώς ως κτηνοτρόφοι έχουν τον ίδιο κώδικα επικοινωνίας προκειμένου να κατευνάσουν τη συνείδησή τους. Το ύφος του Τσάμη δεν άρεσε καθόλου στον Γιαννακίδη, αλλά και το γεγονός ότι κυκλοφορεί με το μποξεράκι του. «Βλέπουν τα παιδιά μου; Το σέβεσαι;», τον ρώτησε. «Να σεβαστώ τι; Το σώμα μου; Να κρύβομαι; Θα επιλέξω εγώ τι θα φορέσω!», απάντησε ο Τσάμης. «Θα φοράω ό,τι θέλω, όποτε θέλω και κάθε φορά που το θέλω», είπε στην κάμερα ο Τσάμης.

Όλα όσα ενοχλούν τους παίκτες της γαλάζιας ομάδας «μπήκαν στο τραπέζι» και με αφορμή την ασυλία που έδωσε η Έλενα στον Τσάμη ο Γιαννακίδης τον ρώτησε: «Πιστεύεις ότι αξίζεις να πας στη δεκάδα;». «Γιατί πιστεύεις ότι δεν αξίζω; Η Φάρμα είναι μόνο για φάρμερς;», απάντησε ο Τσάμης. «Δεν έχεις σχέση με τη Φάρμα», είπε ο Γιαννακίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This