Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Χριστόφορος διώχνει τη Στέλλα από το σπίτι

Must Read

Η Σύρμω έχει τύψεις για το ψέμα που είπε στον Μεμά και του τηλεφωνεί να μην ανησυχεί, ενώ ο Βύρωνας εμφανίζεται στον «Παράδεισο» ψάχνοντας αφορμή να φλερτάρει τη Ζαχαρούλα. Ωστόσο η Τζένη, που έχει άλλα σχέδια για τη μέλλουσα κουνιάδα της, προσπαθεί να τους εμποδίσει. Την ίδια στιγμή ο Σίμος ζει τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς βλέπει τον Αποστόλη ζωντανό και ζητά από τον Ρένο: «Ο Βασιλείου ζει. Το καλό που σου θέλω να τελειώσεις τη δουλειά που άφησες στη μέση».

Στο μεταξύ, στη διάρκεια της κατάθεσης της Βικτώριας στην αστυνομία για την παρουσία του Χρήστου στο νοσοκομείο, αποκαλύπτεται ότι ο Σωτήρης έδωσε απόρρητες υπηρεσιακές πληροφορίες στην Όλγα. Ο Σωτήρης αναλαμβάνει τις ευθύνες του και υποβάλει την παραίτησή του. Ο Χριστόφορος ενοχλημένος και θορυβημένος από τα καμώματα της Στέλλας, προτείνει στη Ματούλα: «Ματούλα, δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να μείνετε άλλο εδώ. Θα σας νοικιάσω ένα σπίτι για να πάρεις την κόρη σου και να μείνετε μαζί», της λέει. Μόλις το μαθαίνει η Αμαλία θυμώνει με τον πατέρα της και δεν το δέχεται: «Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό; Κανείς δεν θα φύγει», υποστηρίζει. Και ενώ η έκρυθμη κατάσταση που δημιουργείται θα έπρεπε να συνετίσει τη Στέλλα, λίγες ώρες μετά αποδεικνύεται ότι το θράσος της δεν έχει όρια, καθώς πηγαίνει και κάθεται να φάει μαζί με την οικογένεια, δημιουργώντας μεγάλη ενόχληση στον Χριστόφορο, που για μια ακόμα φορά δέχεται την παρενόχλησή της: «Αχ, μη μου κρατάτε μούτρα», του λέει με νάζι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This