Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Στράτος αφήνεται ελεύθερος αφού δεν έχει βρεθεί το όπλο του φόνου

Must Read

Η Ιουλία, απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Γρηγόρη στην ανάκριση, δεν μπορεί να του συγχωρήσει που φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων. «Εγώ έκανα τα πάντα για να σώσω τη σχέση μας κι αυτός να με προδώσει έτσι», μονολογεί. Παράλληλα, ένα δημοσίευμα της εφημερίδας στην οποία δουλεύει η Αλεξάνδρα ταράζει τα νερά και ανησυχεί την οικογένεια Σκούταρη για το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει την πορεία της υπόθεσης. Την ίδια στιγμή, προσπαθώντας να της δείξει πως είναι η ευκαιρία της, η Κατερίνη τονίζει στη Φιλιώ την αξία που έχουν οι συμμαχίες, δίνοντάς της το παράδειγμα της ίδιας με την Κυριακούλα που έχουν ενώσει τις δυνάμεις του για να επιτευχθεί ένα προξενιό της με τον Γρηγόρη.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η άφιξη του ψυχίατρου Νικολαΐδη στο αρχοντικό του Γιωργίκη Προβιού δείχνει να έχει ευεργετική επίδραση στον Χρήστο, καθώς ο ψυχίατρος προσπαθεί να τον προσεγγίσει και φαίνεται να τα καταφέρνει. Ιουλία και Στάσα μετακομίζουν στο ανακαινισμένο από τον Γιωργίκη σπίτι της θείας Ευτέρπης, στη Λάρισα. «Να είναι καλά ο άνθρωπος που μας έχει σταθεί τόσο πολύ. Καλύτερη τύχη δεν θα μπορούσε να σου τύχει», λέει στην κόρη της η Στάσα. Μέσα σε όλα, μια έκπληξη στην εξέλιξη της υπόθεσης Ραζίνη θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τα δεδομένα. Ο Στράτος αφήνεται ελεύθερος αφού δεν έχει βρεθεί το όπλο του φόνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This