Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ κυοφορεί το παιδί του Μάρκου και αναγκάζεται να παντρευτεί τον Φρίξο

Must Read

Από αλλού τον περίμεναν κι από αλλού θα έρθει ο διάδοχος στην οικογένεια Λάσκαρη της «Μάγισσας», καθώς τελικά, σύμφωνα με το Tivisirial, η Θεοφανώ είναι εκείνη που κυοφορεί το παιδί του Μάρκου και όπως όλα δείχνουν νόμιμου κληρονόμου της οικογένειας.

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στον πύργο των Λασκαραίων όταν γίνεται γνωστό πως η Θεοφανώ είναι έγκυος. Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, αλλά μόνο η ίδια και ο Μάρκος Λάσκαρης, που είναι ο πατέρας! Μια αλήθεια, που δεν πρέπει ποτέ να μαθευτεί καθώς θα σπείρει ακόμα μια μεγάλη συμφορά στην ισχυρή οικογένεια! Παράλληλα, αυτό που δεν γνωρίζουν όλοι είναι πως ουσιαστικά η Θεοφανώ κουβαλάει τον διάδοχο και κληρονόμο των Λασκαραίων, την ίδια ώρα που η Μεταξία και η Κερασίνα δεν μπορούν να πιάσουν παιδί! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Είναι γνωστό πως ο Μάρκος και η Θεοφανώ από μικρά παιδιά αγαπιούνται, αλλά οι διαφορετικές τους θέσεις δεν τους επιτρέπει να ζήσουν τον μεγάλο τους έρωτα. Όμως, ο πόθος, η επιθυμία, ο έρωτας και η λαχτάρα τούς «καίει», μέχρι που ένα βράδυ για πρώτη φορά οι δυο τους κάνουν έρωτα. Από αυτό το ερωτικό βράδυ η Θεοφανώ μένει έγκυος και τα πρώτα της συμπτώματα αρχίζουν να γίνονται εμφανή και τόσο η ίδια όσο και οι υπηρέτες του πύργου καταλαβαίνουν πως είναι έγκυος.

Το νέο δεν μένει κρυφό και γίνεται γνωστό και στα μέλη της οικογένειας Λάσκαρη, με πρώτο τον Μάρκο να καταλαβαίνει πως πρόκειται για το δικό του παιδί και διάδοχό του. Ολοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο πατέρας, αλλά η Θεοφανώ τηρεί σιγή ιχθύος και δεν τολμάει να αποκαλύψει το παραμικρό. Παρά μόνο στον Φρίξο, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα!

«Πες μου τι να κάνω; Φοβάμαι, θα γίνει μεγάλο κακό αν μαθευτεί», του λέει και εκείνος προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της σταθεί: «Δεν μπορώ να πιστέψω όσα μου λες! Εχεις εμένα, μη φοβάσαι, είμαι δίπλα σου», την καθησυχάζει. Η Πολυξένη δεν διστάζει να ρίξει το φαρμάκι της: «Γι’ αυτό εξαφανιζόσουν με τις ώρες στο δάσος, συναντούσες τον αγαπητικό σου εκεί και βγάζατε τα μάτια σας; Ντροπή», της λέει. Από την άλλη ο Μάρκος τρελαίνεται με το γεγονός ότι θα γίνει πατέρας από τη γυναίκα που αγαπάει, αλλά δεν τολμάει να δείξει και να χαρεί με τη χαρά του: «Κοντεύω να τρελαθώ! Περιμένω παιδί από τη γυναίκα που αγαπάω, αλλά ξέρω πως θα μας βρει μεγάλο κακό και περισσότερο φοβάμαι για τη Θεοφανώ και το παιδί», λέει στην Αναστασία, η οποία προσπαθεί να του σταθεί: «Τίποτα να μην κάνεις, ξέχνα ό,τι έγινε σαν να μη συνέβη και να κοιτάξεις να κάνεις παιδί με τη γυναίκα σου! Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα γίνει αν μάθει ο πατέρας σου την αλήθεια. Πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να προχωρήσεις».

Όμως βαθιά μέσα της η Αναστασία βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται καθώς την ίδια ώρα, η Μεταξία και η Κερασίνα, παρόλο που πλαγιάζουν με τους άντρες τους, καμία από τις δύο δεν έχει καταφέρει ακόμα να μείνει έγκυος!

Ο γάμος με τον Φρίξο

Με την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς και με τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί πως ο πατέρας του παιδιού είναι ο Μάρκος, όσοι γνωρίζουν για την κύηση τρέχουν να προλάβουν το ξέσπασμα ενός μεγάλου σκανδάλου! Ο Φρίξος που λατρεύει τη Θεοφανώ σαν αδελφή του, προκειμένου να τη βοηθήσει να γλιτώσει τις κακές γλώσσες, το κουτσομπολιό και το στίγμα στην κοινωνία, της προτείνει να τον παντρευτεί και εκείνη φυσικά δέχεται. Εννοείται πως πρόκειται για έναν γάμο ανάμεσα σε δύο φίλους και δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους.

Ωστόσο στους Λασκαραίους παρουσιάζονται σαν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που είχε κρυφή σχέση και τελικά θα κάνουν οικογένεια. Αυτός που καταρρακώνεται από αυτό είναι ο Μάρκος που γνωρίζει πως το παιδί είναι δικό του και δεν αντέχει στη σκέψη πως θα χάσει για πάντα τη Θεοφανώ και το παιδί του θα μεγαλώσει με κάποιον άλλον σαν πατέρα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This