Η Μάγισσα: O Τζανέτος είναι πατέρας της Θεοφανώς

Must Read

Στα νέα επεισόδια της Μάγισσας… μπορεί για χρόνια να τον είχαν νεκρό και ο Κανέλλος να θεώρησε πως βρήκε τα κόκαλά του μετά από χρόνια και να του έκανε κηδεία, αλλά, σύμφωνα με το Tv24, στην πραγματικότητα ο Τζανέτος ήταν ζωντανός και ζούσε σε σπηλιά κρυμμένος από την οικογένεια Λάσκαρη…

Μέχρι που μια μέρα, ο ρασοφόρος αποφασίζει να εμφανιστεί στον πύργο των Λασκαραίων και ν’ ανοίξει σε όλους τα χαρτιά του με απρόβλεπτες συνέπειες! Ο Μιχαήλ φοβούμενος πως θα χάσει την κυριαρχία του, τον στέλνει μαζί με τον Μανώλη στον πύργο ενός αιμοσταγή άρχοντα, για να τους τιμωρήσει εκείνος. Ετσι αυτή τη φορά ο Τζανέτος ή αλλιώς ο ρασοφόρος πεθαίνει στα αλήθεια, και ο Αντρέι γίνεται έξαλλος όταν το μαθαίνει, ενώ μεγαλύτερο χαμό θα δημιουργήσει ο Κανέλλος, που μαθαίνει την αλήθεια για τον χαμένο του αδελφό. Ξεσπάει την οργή του στον Μιχαήλ και τα δύο αδέλφια για άλλη μια φορά καβγαδίζουν άσχημα και ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Να σημειώσουμε όμως πως αυτό δεν θα είναι και το μόνο “χτύπημα” για τον Μιχαήλ. Η Θεοφανώ μένει έγκυος από τον Μάρκο, ωστόσο για να προστατευθεί θα παντρευτεί άλλον.

Ο Τζανέτος πατέρας της Θεοφανώς

Το πιο σοκαριστικό από όλα ωστόσο είναι το γεγονός πως ο Τζανέτος είναι πατέρας της Θεοφανώς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, γράφουν πως ο θείος του Μάρκου είναι πατέρας της.

Μάλιστα, τα εγκαύματα που επέκτησε στο πρόσωπο του, ήταν από την προσπάθεια του να σώσει την μητέρα της και γυναίκα του από την φωτιά, ωστόσο όπως πιστεύει ο ίδιος δεν κατάφερε να σώσει καμία από τις δυο.

Θα καταφέρει να γνωρίσει την κόρη του και να αποκαλυφθεί η αλήθεια πριν να είναι αργά;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This