I’m a celebrity get me out of here-Μακελειό με τους κίτρινους: «Εσύ γ@μ@σ@! Γλείφεις τον Χειμωνέτο;»-Ο παίκτης που αποχώρησε

Must Read

Ο κακός χαμός έγινε στην κίτρινη ομάδα και αφορμή στάθηκε η στάση του Πάνου Καλίδη με την Αγγελική Ηλιάδη, τον Τάσο Ξιαρχό και την Emilia Vodos να κάνουν λόγο ότι ο γνωστός τραγουδιστής άλλα έλεγε την μία εβδομάδα και άλλα την επόμενη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλος καυγάς μεταξύ των τεσσάρων παικτών ανταλλάσσοντας μάλιστα βαριές κουβέντες και άσχημους χαρακτηρισμούς. Στον τσακωμό παραλίγο να μπλεχτεί και ο Γιώργος Χειμωνέτος αλλά την γλύτωσε τελευταία στιγμή.

«Και εσύ έξω είσαι; Πουλάκι μου, τι κάνεις εδώ πέρα; Γλείφεις; Εγώ γαμ…αι; Εσύ γαμ…σαι, Καλίδη! Γλείφεις; Ποιον γλείφεις; Τον Χειμωνέτο από πάνω μέχρι κάτω;» ρωτούσε εκνευρισμένη η Αγγελική Ηλιάδη τον συνάδελφο της, ο οποίος ωστόσο είχε βγάλει εκείνη την ώρα το μικρόφωνο του.

«Έτσι σου μιλάω, ναι και έτσι θα σου μιλάω από εδώ και πέρα γιατί θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Κάτσε εδώ και γλύψε τον Χειμωνέτο από πάνω μέχρι κάτω! Ντροπή σου! Δεν έχω να πω κάτι άλλο, ντροπή! Ντροπή» πρόσθεσε η τραγουδίστρια με τον Τάσο Ξιαρχό να σιγοντάρει και να τονίζει τα εξής: «Μου έλεγες “δεν με νοιάζει ο Χειμωνέτος, σώστε εμένα” ε; Για να σώσουμε εσένα! Σώσε εμένα και όχι αυτόν»; Γι’ αυτό σε σώσαμε; Μπράβο αγόρι μου! Για βγες και δες τα cue και θα καταλάβεις. Γλείψε μπας και σου φύγει κανά σάλιο».

«Δεν περίμενα την επίθεση της Αγγελικής όπως δεν περίμενα να μου μιλήσει με αυτό τον τρόπο ποτέ για να κάνει ριάλιτι. Υποτίθεται ότι είχαμε μια σχέση έξω», είπε ο Πάνος Καλίδης.

Εκτός από τον τσακωμό που έγινε μεταξύ των κίτρινων, υπήρξε και μία αποχώρηση. Δεδομένου ότι ο Γιώργος Χειμωνέτος είχε την ασυλία και έδωσε την αρχηγία στο Νίκο Βαμβακούλα, τρεις παίκτες έπρεπε να παλέψουν για την παραμονή τους στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.
Πρόκειται για την Αγγελική Ηλιάδη, τον Τάσο Ξιαρχό και τον Τρύφωνα Σαμαρά με τον τελευταίο να μην καταφέρνει να βγάλει εις πέρας την δοκιμασία και να αποχωρεί από το παιχνίδι.
Η τραγουδίστρια και ο χορευτής έπρεπε ωστόσο να μονομαχήσουν για την αρχηγία την οποία κέρδισε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This