Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Προβιός δεν θέλει να κλείσει τον γιο του στο ψυχιατρείο αλλά ίσως να αλλάξει γνώμη μετά από αυτό που θα δει

Must Read

Η παρέμβαση Προβιού αποδεικνύεται καθοριστική για τη σωτηρία της κοπέλας, που μεταφέρεται εκ νέου στο νοσοκομείο. Η Στάσα αγωνιά για τη ζωή της κόρης της, η οποία για μια ακόμη φορά βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού. Τελικά καταφέρνει να σωθεί όπως και το μωρό της.

Ο Γρηγόρης και η Ιουλία υποφέρουν χώρια ο ένας από τον άλλον, όμως αυτή τη φορά ο Γιωργίκης εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να περάσει λίγο χρόνο μαζί με την νεαρή κοπέλα. «Να ξέρεις πως ό,τι χρειαστείς θα είμαι δίπλα σου. Μπορώ να σου προσφέρω ό,τι ποθεί η καρδιά σου», της λέει, ενώ η Στάσα καταριέται τους Ραζίνηδες ως υπεύθυνους για την κακοτυχία που κατατρέχει την κόρη της το τελευταίο διάστημα.

Και ενώ η Κατερίνη προσπαθεί να πείσει την Κυριακούλα να παντρευτούν η Φιλιώ με τον Γρηγόρη και να κάνουν έτσι ανακωχή οι δύο οικογένειες, ο Στράτος απαιτεί να επιστρέψει στο πατρικό της η Αλεξάνδρα, κάτι που αφήνει την Κυριακούλα άναυδη.

Την ίδια ώρα, η Κερασίνα μαθαίνει κάτι για τον Δημητρό, που η Αλεξάνδρα αγνοεί και ο Γιωργίκης συγκρούεται με τη Χάδω, καθώς η αδελφή του προσπαθεί να πείσει τον ψυχίατρο Νικολαΐδη πως ο Χρήστος πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. «Δεν έχει να πάει πουθενά», της αντιγυρίζει ο Προβιός. Όμως σύντομα γίνονται όλοι μάρτυρες ενός σοκαριστικού περιστατικού, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This