Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος εκβιάζει την Βικτωρία για να μάθει ποια είναι η κόρη της Μιράντας

Must Read

Ο Σίμος μεταφέρει τα νέα στη Βικτώρια ότι ο Αποστόλης ζει, προκαλώντας της μεγάλη ταραχή: «Πρέπει να τον βρεις και να τον βγάλεις από τη μέση. Κινδυνεύουμε όλοι μας», τον προειδοποιεί. Στο μεταξύ ο Ντίνος είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος ώστε να βρει η Μιράντα τη χαμένη της κόρη, αλλά δεν θέλει να την αναστατώσει μέχρι να τα καταφέρει… Έτσι πηγαίνει στη Βικτώρια και την εκβιάζει ανοιχτά: «Αν δεν μας πεις πού είναι η κόρη της Μιράντας, η Λιζέτα θα πάει να καταθέσει τα πάντα για τις παρανομίες σου», τον απειλεί.

Στο μεταξύ, η Αμαλία το παίρνει απόφαση και πηγαίνει να πει στη Μιράντα την αλήθεια, ότι δηλαδή είναι η κόρη της. Ωστόσο η Πολυξένη την προλαβαίνει: «Αμαλία, μην το κάνεις αυτό, θα κάνεις πολύ μεγάλο κακό, θα διαλύσεις τα πάντα», της τονίζει και τελικά την πείθει.

Η Στέλλα τρώει ακόμα μια «σφαλιάρα», αυτή τη φορά όμως όχι από τον Χριστόφορο, αλλά από τον Ρένο, ο οποίος αρχίζει να την αποφεύγει: «Εντάξει, κάναμε λίγο παρέα, αλλά δεν έγινε και τίποτα», της λέει. Την ίδια στιγμή η Ολγα και ο Πάρης έρχονται αντιμέτωποι επιτέλους με τη σκληρή αλήθεια, καθώς ο Σωτήρης τούς ενημερώνει: «Ο Αποστόλης είναι ζωντανός, το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στον Δούβλη», ενώ η Δωροθέα προβληματίζεται από μια πληροφορία που μαθαίνει από τον Πάρη για τον Μάρκο: «Η κυρία Πιπίτσα γύρισε στο σπίτι του κυρίου Μάρκου. Παρόλο που είναι σε διάσταση μένει εκεί για να βοηθήσει τη Γεωργία με το μωρό», αναφέρει και η Δωροθέα φαίνεται να ζηλεύει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This