Νανά Παλαιτσάκη για «Super Κατερίνα»: «Βλέπουμε κάτι που είναι ντροπή για την τηλεόραση»

Must Read

Εδώ και κάποιες μέρες έχει ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light και αφορμή στάθηκε η κριτική που άσκησε ο τράπερ σε παίκτρια του Fame Story σχετικά με το ρεμπέτικο τραγούδι που ερμήνευσε. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος προέβη σε ένα ξέσπασμα καθώς θεώρησε πως ο νεαρός τραγουδιστής πρόσβαλε την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και από τότε ξεκίνησε ένα pink ponk προκλητικών δηλώσεων

Χθες η εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόβαλε τις νέες δηλώσεις του Light στις οποίες μίλαγε με πολύ υποτιμητικό τρόπο για τον γνωστό παρουσιαστή.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Νανά Παλαιτσάκη να γίνεται πυρ και μανία καθώς θεωρεί πως δεν ήταν σωστή η στάση της εν λόγω εκπομπής απέναντι στον συνεργάτη τους και πως θα έπρεπε να τον προστατεύσουν.

«Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Μικρούτσικο. Δεν θα αναφερθώ στις δηλώσεις του Light, αλλά εάν αυτό το κάνουν οι δικοί σου άνθρωποι, τότε τι να περιμένεις από αυτούς οι οποίοι είναι εχθροί σου. Έκαναν κάτι που είναι απαράδεκτο.

Χρησιμοποίησαν μονταρισμένες τις δηλώσεις του Light, κρέμασαν στο παράθυρο τον Ανδρέα Μικρούτσικο και βλέπαμε ένα κατηγορώ του Light, έναν εισαγγελέα εναντίον του Μικρούτσικου, που τον κρεμάει στα μανταλάκια, που τον ξεφτιλίζει, που τον βγάζει στη σέντρα. Βλέπουμε κάτι που είναι ντροπή για την τηλεόραση. Εγώ κρίνω αυτό που βλέπω, κρίνω τα γεγονότα. Δεν ξέρω τι υπάρχει πίσω από τη σκέψη των ανθρώπων, κρίνω από αυτό που βλέπω στον δέκτη».

«Εάν ένας άνθρωπος αφήνει και τον ξεφτιλίζει ένας Light τηλεοπτικά και γίνεται αυτό στο σπίτι του…», είπε στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This