Φάρμα: Η συγκίνηση των παικτών που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας – Ο Τσάμης που «ψάχνεται» για καυγά

Must Read

Ο Γιώργος Τσάμης είναι από τους παίκτες που έρχεται πολύ συχνά σε αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του και φέρνει εντάσεις στο reality επιβίωσης. Έτσι έκανε για ακόμη μία φορά αφού τσακώθηκε με τον Αλέξανδρο Τέλλιο για το… vegan κακάο.

«Για άλλη μια φορά πέφτει στα μάτια μου. Αρχίζουν να με κουράζουν όλα αυτά και φοβάμαι μήπως καμιά μέρα ξεφύγω και μας βγάλουν οι ειδήσεις. Γιατί σήμερα πραγματικά μέτρησα μέχρι το 100, όχι μέχρι το 10», είπε ο Αλέξανδρος Τέλλιος για τον Γιώργο Τσάμη.

Και στη συνέχεια ξέσπασε μιλώντας στην κάμερα: «Συνεχίζει να ψάχνει το πρόβλημα, συνεχίζει να ψάχνει καβγάδες, θέλει μάλλον, τον ιντριγκάρει αυτό, τρέφεται από αυτό. Έψαχνε να βρει κάτι να μαλώσουμε, δεν ξέρω για ποιον λόγο το κάνει αυτό, μάλλον είναι η στρατηγική του», σχολίασε ο παίκτης της Φάρμας.

Ο Γιώργος Τσάμης όμως είχε έφερε κι άλλη ένταση αφού τσακώθηκε για άλλη μία φορά με τον Γιώργο Γιαννακίδη. Ο λόγος ήταν το φαγητό που ήθελε να μοιραστεί ο Γιαννακίδης με την πράσινη ομάδα, ενώ ο Τσάμης είχε αντίθετη άποψη.

Η κατάσταση ξέφυγε με τον Tσάμη να λέει: «Αυτός ο τραμπουκισμός και το νταϊλίκι, όχι σε εμένα! Νταϊλίκια και τραμπουκισμοί όχι σε μένα»

«Γιατί τι θα κάνεις;», απάντησε ο Γιαννακίδης.

Ένα ακόμη αγώνισμα είχαν να βγάλουν εις πέρας οι δύο ομάδες και το έπαθλο ήταν αυτό που ποθούσαν περισσότερο από όλα.

Η ομάδα που θα κέρδιζε θα επικοινωνούσε με τους δικούς της ανθρώπους έτσι οι παίκτες της Φάρμας έβαλαν τα δυνατά τους για να μπορέσουν να δουν έστω και λίγο τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μετά από πολύ κόπο η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας ήταν η γαλάζια και οι παίκτες της πράσινης ομάδας ξέσπασαν σε κλάματα.

Σε κλάματα όμως ξέσπασαν και οι παίκτες της γαλάζιας ομάδας όταν μίλησαν με την οικογένειά τους.

Ο Γιώργος Γιαννακίδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μόλις άκουσε τον πατέρα του, την σύζυγό του και τα παιδιά του.

«Μπαμπά, είσαι ο λεβέντης μου. Σ’ αγαπώ πολύ μπαμπά. Σας αγαπώ πολύ, να έχετε ένα όμορφο βράδυ. Από χαρά κλαίω… από πολλή χαρά», είπε συγκινημένος, ευχαριστώντας την παραγωγή για αυτό το τηλεφώνημα.

Ο Αλέξανδρος Τέλλιος, λύγισε μόλις άκουσε την κοπέλα του στο τηλέφωνο. «Πρέπει να κλείσω, σ’ αγαπώ. Η Καρλίνα είναι το άλλο μου μισό, είναι ο άνθρωπός μου και είναι μαζί με την οικογένειά μου ό,τι πιο σημαντικό έχω», δήλωσε στη συνέχεια.

Ιδιαίτερα φορτισμένη όμως ήταν και η Κριστίνα, όταν τηλεφώνησε στον σύντροφό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This