Κατερίνα Καινούργιου – Φαίη Σκορδά: Η τηλεοπτική κόντρα που… ξεπέρασε τα όρια

Η αιχμηρή ανάρτηση του Βαγγέλη Περρή για την Κατερίνα Καινούργιου!

Must Read

Η κόντρα του Αντρέα Μικτρούτσικο με τον Light έχει γίνει θέμα προς συζήτηση σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Πρόσφατα μάλιστα η «Super Κατερίνα» πρόβαλε τις τελευταίες σχετικές δηλώσεις του Light για τον γνωστό παρουσιαστή που βρίσκεται στο πάνελ της εν λόγω εκπομπής, με πολλούς να κάνουν λόγο πως τον έφεραν σε δύσκολη θέση.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Φαίη Σκορδά η οποία θεώρησε πως η εκπομπή του Alpha ξεπέρασε τα όρια και πως θα έπρεπε να σεβαστούν τον συνεργάτη τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου ούσα έξαλλη από τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, έδωσε την δική της φαρμακερή απάντηση στην συνάδελφό της λέγοντας πως: «Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα! Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Η εκπομπή σε εξευτελίζει; Το είπε η Φαίη»!

«Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει. Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουνε, θα τους το ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια.. Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός κι έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά. Χωρίς κανέναν γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη, χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει, θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα», είπε έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε καμία εκπομπή και καμία παρουσιάστρια να σηκώσει το δάχτυλο και να πει σε μένα ότι δεν σέβομαι τους συνεργάτες μου. Εμένα, που οι συνεργάτες μου είναι ίδιοι, δεν τους αλλάζω κάθε χρόνο για να σώσω τον ποπό μου. Πραγματικά, να βγει ένας να πει αν έχω φερθεί άσχημα σε συνεργάτη μου. Όντως ο κόσμος επιλέγει ποιον θα δει και ποιον όχι.

Και κάτι τελευταίο. Αν ποτέ στη δικιά μας εκπομπή ή σε εμένα, είχε έρθει καλεσμένος ο κ. Γαρδέλης και είχε εξισώσει την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία, δεν θα έβγαινα μετά από break και θα συνέχιζα να έχω τον ίδιο καλεσμένο. Το έχω αποδείξει σε δικηγόρους, σε Μπέους κι αυτά… Το τηλέφωνο κλείνει και ο καλεσμένος φεύγει. Γιατί για μένα αυτό είναι σεβασμός», είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θεωρεί πως και οι δύο πλευρές είχαν δίκιο ίσως λίγο περισσότερο η Φαίη Σκορδά η οποία φάνηκε να θυματοποιείται επειδή δεν πήρε θέση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από την μεριά του δεν πήρε θέση αρκέστηκε μόνο να πει πως υπάρχει ένας μικρόκοσμος τον οποίο, οι άνθρωποι της τηλεόρασης, θεωρούν πως θα πρέπει να συζητάνε γεγονός το οποίο τον στενοχωρεί καθώς πιστεύει πως δεν θα έπρεπε να δίνουν τροφή για σχολιασμό.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ωστόσο τόνισε πως: «Είδα και από τις δύο πλευρές τι ειπώθηκε. Ήταν αμήχανο για τους τηλεθεατές»

Θέση όμως πήρε και η Ελεονώρα Μελέτη η οποία μέσα από την εκπομπή της τοποθετήθηκε λέγοντας πως: «Θέλω οι γυναίκες να είναι ενωμένες, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, μίλησα και με τις δύο»

Ο Βαγγέλης Περρής από την μεριά του πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ της Φαίης Σκορδά.
Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This