Φάρμα: Έξαλλοι οι συμπαίκτες του Τσάμη που κάνει λόγο για εκμετάλλευση ζώων – Ο παίκτης που αποχώρησε

Must Read

Για ακόμη μία φορά ο Γιώργος Τσάμης ήρθε στο επίκεντρο συζητήσεων αφού έρχεται συνέχεια σε αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του.

Ο ηθοποιός της γαλάζιας ομάδας για ακόμη μία φορά αρνήθηκε να συμμετέχει στις δουλειές της Φάρμας γεγονός το οποίο ενόχλησε τους συμπαίκτες του.

«Νίκο, είναι πολύ σοβαρό αυτό! Μας έχει πει  για βία και βγαίνει off, βγαίνει άκυρος αλλά δεν σου λέει συγγνώμη! Μας λέει ότι κακομεταχειριζόμαστε τα ζώα, δεν λέει συγγνώμη! Μας λέει ότι δεν τα ταΐζουμε, δεν λέει συγγνώμη! Κάτσε ρε φίλε, ποιος είσαι;» τόνισε, μεταξύ πολλών άλλων, σε πολύ αυστηρό ύφος ο Γιώργος Γιαννακίδης ενώπιων των περισσοτέρων συμπαικτών του.

«Ο Τσάμης που δεν θέλει να εκμεταλλευόμαστε τα ζώα. Γιατί δεν ήρθε να ξεσκατ… τα ζώα; Να τα προσέξει; Αφού τα αγαπάει πιο πολύ από εμάς και δεν θέλει να πάθουν τίποτα» δήλωσε, με τη δική του σειρά, ο Χρήστος Γκυζέλης στην κάμερα του reality επιβίωσης. «Όταν μέρα παρά μέρα με χαρακτηρίζουν άχρηστο, ανίκανο, βάρος στην ομάδα, τι οφείλω να κάνω; Να αποδείξω τα λεγόμενα τους. Μπορώ να επιβεβαιώσω την βαρύτητα μου, την αναξία μου και την αχρηστία μου» υπογράμμισε στη Φάρμα ο Γιώργος Τσάμης με τον Νίκο Παρλάντζα να τονίζει με τη σειρά του τα εξής.

«Θέλει να κάνει σόου, δεν είναι καν σόουμαν όμως μην τα μπερδεύουμε. Ήρθε να κάνει ένα φτηνό σόου το οποίο κακώς το κάνει γιατί στο τέλος θα του γυρίσει μπούμερανγκ. Ο κόσμος χαζός δεν είναι, βλέπει και καταλαβαίνει».

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Τσάμης κατηγόρησε το Νίκο Παρλάτζα για κακοποίηση ζώου δεν έχει στοιχειώσει τις δύο ομάδες. Ο Γιώργος ωστόσο θέλοντας να τονίσει τα προτερήματα του βιγκανισμού τόνισε πως δεν μπαίνει στον αχυρώνα γιατί βλέπει πως οι συμπαίκτες του εκμεταλλεύονται τα ζώα όσον αφορά τις ποσότητες γάλατος και αυγών που συγκεντρώνουν καθημερινά.

Ο Χρήστος όντας έξαλλος με τα όσα ειπώθηκαν από τον Τσάμη, του απεύθυνε τον λόγο λέγοντας του πως: «Εγώ θα σε ρωτήσω κάτι εδώ μπροστά σε όλους… Πήρες ένα αυγό και το αντάλλαξες με φυστικοβούτυρο; Δεν είναι εκμετάλλευση ζώου αυτό; Από τη μέρα που πήρες την ασυλία χρησιμοποιείς λέξεις που δεν σε τιμάνε, κατηγορείς για πράγματα τα οποία είναι απίστευτα χοντρά».

«Ναι, ήταν ανταλλαγή, δίνω κάτι που δεν μπορώ να φάω για να πάρω κάτι που μπορώ να το φάω. Ήρθα εγώ εδώ να σου πω γιατί πίνεις εσύ γάλα; Το ότι υπάρχει κάτι νόμιμο δεν σημαίνει ότι είναι και ηθικό, υπάρχουν μάτια που το βλέπουν ανήθικο», απάντησε ο παίκτης της Φάρμας.

Στην συνέχεια παρακολουθήσαμε τους δύο μονομάχους, που δεν είναι άλλοι από τον Βάϊο Κόκκινο και την Γεωργία Τσάμη να «παλεύουν» για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Την πολυπόθητη νίκη τελικά έφερε ο Βάϊος.

«Νιώθω ότι σπάει κάτι μέσα μου εκείνη τη στιγμή γιατί πραγματικά μου έχει ραγίσει όλο μου το είναι» εξομολογήθηκε η 37χρονη ελεύθερη επαγγελματίας για την αποχώρηση από τη Φάρμα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This