Αγανάκτησε η Έλενα Γαλύφα: «Ξανά άρχισε η Ραμόνα οκ δεν θα ήθελα να δώσω καμία συνέχεια…»

«Το ωραίο θα ήταν να έρθει να τα πει και σε μένα», είπε για τις αιχμές της Ραμόνας Βλαντή!

Must Read

Την άσεμνη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή προς τη Ραμόνα Βλαντή κλήθηκε να σχολιάσει η Έλενα Γαλύφα η οποία μάλιστα είναι και φίλη με την κριτή του My Style Rocks, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που την θέλουν εκτός του reality μόδας.

«Είναι ένα εύθραυστο πλάσμα σε μια χώρα που δεν έχει εγκλιματιστεί πλήρως. Δεν ήταν σωστό που σήκωσε το δάχτυλο αλλά δεν το έκανε τη στιγμή της, την ώρα που έγραφαν οι κάμερες. Είναι φήμες προς το παρόν ότι θα την αντικαταστήσουν, εύχομαι να μην ισχύουν» είπε χαρακτηριστικά.

 

Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν το μοντέλο να αποχωρεί από το show μόδας του ΣΚΑΙ η Ραμόνα Βλαντή σημείωσε πως: «Δεν είμαι παραγωγή και κανάλι δεν μπορώ να δώσω απάντηση αν θα φύγει η Χατζηπαντελή. Εγώ αυτό που θα ήθελα πάρα πολύ είναι να κάνω κάτι με τον Λάκη Γαβαλά»

Όσον αφορά τις δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα δεν κρατήθηκε και με αιχμηρό ύφος τόνισε πως: «Το Ελενάκι να μου πει ευχαριστώ γιατί τότε είχα μια κόντρα με την κυρία Καγιά και πήρε τη θέση μου στο GNTM. Tότε πήρε το μέρος της Καγιά τώρα θέλει να πάρει και τη θέση μου στο My Style; Γι’ αυτό έχουμε αρχίσει το lolipop; Φτάνει μία φορά. Τι άλλο θέλει; Θέλει και αυτή την καρέκλα; Δεν θα της κάνω τη χάρη! Είχε πάρει το μέρος της Καγιά, τώρα της Σοφίας, μάλλον δεν έχει ακούσει τι έχω πει, δεν έχει καμιά άποψη για τη μόδα».

Η Έλενα Γαλύφα από την μεριά της δεν ήθελε να δώσει έκταση στο θέμα και δήλωσε πως: «Ξανά άρχισε η Ραμόνα οκ δεν θα ήθελα να δώσω καμία συνέχεια, μου το έχει ξανά κάνει στο παρελθόν, προσπάθησα να κρατήσω μια Α στάση. Προφανώς έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, ότι και να πω δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό να μπω στην διαδικασία να απαντήσω και να συνεχίσω μια τέτοια κατάσταση, είναι κάτι που δεν με αφορά προσωπικά.. Καλά κάνει και τα λέει αλλά εγώ θέλω να μείνω έξω από αυτό. Το ωραίο θα ήταν να έρθει να τα πει και σε μένα, αφού τα λέει σε εσάς, τα παίζετε κι απασχολεί κόσμο, νομίζω όμως ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This