Σταύρος Ζαλμάς: «Ο κόσμος δε με ρωτούσε αν έχω AIDS, αλλά άνοιγε δρόμο να περάσω! Εκείνα τα χρόνια θεωρούταν πανούκλα»

«Τα κτήνη που μου κατέστρεψαν τη ζωή για 15 χρόνια, δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη»

Must Read

Ο «Έρωτας φυγάς» συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν στο Open με μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο υπήρχαν φήμες που ήθελαν την σειρά να σταματάει ή να αλλάζει «σπίτι».

Ο Σταύρος Ζαλμάς όμως, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην εν λόγω σειρά, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», έβαλε τα πράγματα στην θέση τους λέγοντας πως: «Γνωρίζαμε ότι θα συνεχιστεί το σίριαλ πριν το καλοκαίρι. Έφτασαν και σε εμάς οι ψίθυροι για την μετακίνηση σε άλλο κανάλι. Εάν πρόκειται να γίνει μετακίνηση της σειράς σε άλλο κανάλι θα γίνει από τον Γενάρη, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου υπάρχει συμβόλαιο με το κανάλι»

Ο Σταύρος Ζαλμάς είπε στη συνέχεια: «Μετά το Άγγιγμα Ψυχής δεν μου προτάθηκε αντίστοιχος ρόλος, αλλά μια διαφήμιση την οποία αρνήθηκα. Η αναγνωρισιμότητα δεν με τρόμαξε, αλλά με έκανε για λίγο χαζό. Από το Άφρικα θυμάμαι το ταξίδι δυο μηνών που κάναμε και γυρίσαμε όλη την Κένυα. Πήγαμε να γυρίσουμε μία σκηνή κοντά σε ελέφαντες που ερωτοτροπούσαν και το αρσενικό άρχισε να μας κυνηγάει, από τύχη είμαστε ζωντανοί. Η εμπειρία στα χωρία των Μασάι ήταν συγκλονιστική, είναι τεράστιοι, καλλίγραμμοι και κυκλοφορούν γυμνοί».

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι πάσχει από AIDS δήλωσε πως: «Έγραψαν εμμέσως πλην σαφώς ότι έπασχα από AIDS. Το μόνο που έκανα ήταν ότι θύμωσα και είπα άστους να πάνε στο δι…λο. Έπρεπε να έχω κινηθεί νομικά, αλλά τότε δεν είχα τα μυαλά που έχω τώρα, ήμουν πολύ αφελής και εκτός συστήματος. Τα κτήνη που μου κατέστρεψαν τη ζωή για 15 χρόνια, δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη. Ο κόσμος δε με ρωτούσε αν έχω AIDS, αλλά άνοιγε δρόμο να περάσω. Εκείνα τα χρόνια θεωρούταν πανούκλα. Οι άνθρωποι που έγραψαν ότι έχω AIDS είναι αλήτες, αν είχα κινηθεί νομικά τώρα θα είχα μία πολυκατοικία παραπάνω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This