Φάρμα: H ομάδα που κέρδισε την ασυλία, ο 1ος μονομάχος και ο Τσάμης που έκανε έξαλλη όλη την ομάδα του

Must Read

Νέοι αρχηγοί ορίστηκαν στις δύο ομάδες της Φάρμας, έπειτα από μία αποχώρηση αλλά και μία ψηφοφορία.

Μετά τη μονομαχία του του Κιουλ και του Άλκη, τον δρόμο της επιστροφής πήρε ο Κιουλ και όπως είθισται ο ηττημένος παίκτης πρέπει πριν φύγει να ορίσει τον αρχηγό της ομάδας του.

Στο γράμμα που άφησε πίσω του, τόνισε πως κρατάει τον λόγο του και ορίζει για αρχηγό το Νίκο Παρλάτζα, γεγονός το οποίο δυσαρέστησε τους συμπαίκτες του.

«Προφανώς για να λέει, πως κρατάει το λόγο του, του το είχε ζητήσει ο Νίκος», είπε ο Άλκης. «Δουλευόμαστε μεταξύ μας…», σημείωσαν οι παίκτες. «Προφανώς και θέλει να πάει στη δεκάδα, αυτός είναι ο σκοπός του», υπογράμμισε ο Άλκης.

«Θεωρώ, ότι θα αλλάξουν πολλά μετά από αυτό», σχολίασε η Αντωνία.

«Ξαναζήτησε από τον Κιουλ, για να γίνει αρχηγός, ενώ δεν ήθελε. Αλλά είχε απογοητευτεί, όταν βγήκε η Νάσια», είπε και ο Γιαννούλας.

Από το χθεσινό επεισόδιο δεν θα έλειπαν και οι εντάσεις. Αφορμή στάθηκαν δύο κολοκύθια τα οποία κατέστρεψε ο Γιώργος Τσάμης με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε εκείνον και τον Γιαννακίδη.

«Είσαι αχαμπάριστος και το ανέλαβες, επειδή θεωρούσες, ότι δε θα έχει δουλειά», του “πέταξε” ο Γιαννακίδης. «Δεν τσεκάρει τι πρέπει να κάνει, θεωρώ, ότι ο Τσάμης είναι τεμπέλης και γενικά βαριέται να κάνει το οτιδήποτε. Μέχρι και τα πιάτα του να πλύνει», σημείωσε η Ελεωνόρα.

«Ο Γιαννακίδης θεωρεί, ότι είναι το τσιφλίκι του», είπε στο Γιαννούλα ο Τσάμης, μετά από το περιστατικό.

«Αλλού κάνε παρατήρηση, Γιαννακίδη, όχι σε μένα. Εμένα μου είπαν δύο ημέρες να μην τα ποτίσω, γιατί είχαν μαζέψει υγρασία», είπε αρχικά ο Τσάμης στις παρατηρήσεις του Γιαννακίδη για τα… κολοκύθια.

«Δεν σου απευθύνω τον λόγο, δεν θέλω να κάνω κουβέντα μαζί σου τώρα», πρόσθεσε ο παίκτης στη Φάρμα, ηλεκτρίζοντας την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα.

«Πεινάμε, επειδή εσύ είσαι άχρηστος. Δεν θα φάμε, γιατί ο τύπος δεν ξέρει τίποτα. Δεν σέβεται τον κόπο κανενός, ούτε την πείνα που θα έρθει. Δεν τον νοιάζει, το ‘χουμε καταλάβει», σχολίασε ο Γιαννακίδης στο προσωπικό του cue.

«Εσύ κοίτα τον στάβλο σου και άσε μας εμάς. Παρατηρήσεις εκεί που σε παίρνει, εκεί που ξέρεις», απάντησε ο Τσάμης στον έντονο διάλογο που είχε με τον συμπαίκτη του στη Φάρμα.

«Είσαι ακατάλληλος, ηθοποιέ της πλάκας», ανταπάντησε ο Γιαννακίδης.

Η ένταση μεταφέρθηκε και μέσα στο σπίτι, όπου ο Τσάμης δεν παρέλειψε να στραφεί και εναντίον της Ελεονώρας, όταν εκείνη του ζήτησε να πλένει τα σκεύη που χρησιμοποιεί κάθε φορά.

«Έχεις τελειώσει για μένα», του είπε η παίκτρια στη Φάρμα, με τον ίδιο να αναφέρεται στην οικογένειά της και να την εξαγριώνει με το σχόλιό του. «Άντε γα…σου», ακούγεται να λέει ψιθυριστά η Ελεονώρα.

«Μα…κα, η αλαζονεία σου έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Ο ψεύτης και ο μα…κας τον πρώτο χρόνο φαίνονται», σχολίασε αμέσως μετά ο Τσάμης, όταν η κόντρα του με τον Γιαννακίδη ξαναφούντωσε.

Μετά την αποχώρηση της Έλενας, που ήταν αρχηγός της γαλάζιας ομάδας, οι παίκτες της έπρεπε να ορίσουν το νέο αρχηγό. Έτσι λοιπόν κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους και βγήκε ομόφωνα ο Γιώργος Γιαννακίδης.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τον ψήφισε και ο Γιώργος Τσάμης με την δικαιολογία βέβαια ότι θα τον ψήφιζε όλη η υπόλοιπη ομάδα.

Οι δύο ομάδες στην συνέχεια αγωνίστηκαν για την ασυλία και το έπαθλο που ήταν τούρτα και πάστες. Την πολυπόθητη νίκη έφερε η πράσινη ομάδα.

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Γιαννακίδης, ως αρχηγός της γαλάζιας ομάδας, έπρεπε να επιλέξει τον πρώτο μονομάχο. Σύμφωνα με τα στατιστικά η πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας είναι η Ελεονώρα η οποία είναι και η πρώτη μονομάχος γι’ αυτήν την εβδομάδα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This