Βάλτε πλάτη και… ξηλωθείτε για το κράτος!

Το τερμάτισε ο Δημήτρης Οικονόμου με αφορμή τη δωρεά του ασθενοφόρου από τη συμπαθέστατη γιαγιά

Must Read

Καθημερινά στο στούντιο του ΣΚΑΪ λέγονται σημεία και τέρατα, στην προσπάθεια των φερέφωνων του Μαξίμου να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να παρουσιάσουν ένα παράλληλο σύμπαν.

Ένα σύμπαν στο οποίο η Κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αψεγάδιαστη, δεν φέρει ουδεμία ευθύνη ποτέ και για τίποτα και στο οποίο οι πολίτες αυτής της χώρας ευχαριστούν την τύχη τους ολημερίς και ολονυχτίς, που τους έλαχε να κυβερνώνται από πραγματικούς φωστήρες.

Στο αφήγημα αυτό «έπρεπε» να προσαρμοστεί και η είδηση ότι η Αθηνά Παπαχρήστου, μια συμπαθέστατη συνταξιούχος αγρότισσα με καταγωγή από την Ευρυτανία και τόπο κατοικίας το Μεσολόγγι, αποφάσισε να δωρίσει από το υστέρημά της στο ΕΚΑΒ ένα ασθενοφόρο, επειδή πολλές φορές δεν υπήρχε όχημα να τη μεταφέρει (και όταν υπήρχε χαλούσε στο δρόμο) σε νοσοκομείο της Πάτρας όταν χρειάστηκε να πάει για λόγους υγείας.

Δεν φτάνει δηλαδή που η γυναίκα τραβούσε των παθών της τον τάραχο και από τύχη είναι ακόμα όρθια, «αναγκάστηκε» να… μαδήσει το κομπόδεμά της ώστε να μην βρεθεί στη θέση της κανένας άλλος ασθενής. Αναμφίβολα πρόκειται για μια τεράστια κίνηση ανθρωπιάς και μεγαλείου από την κ.Αθηνά.

Μια κίνηση ωστόσο, που ήταν και είναι υποχρεωμένο το κράτος να κάνει, για ένα σύστημα Υγείας το οποίο είναι «εγκεφαλικά νεκρό» με τεράστια κρατική ευθύνη. Μιλάμε για ένα κράτος που εισπράττει συνεχώς και ληστρικά, φόρους και εισφορές από τους πολίτες και έχει ιερή υποχρέωση να διαθέτει και να παρέχει αυτά που εισπράττει για να ενισχύει τις δομές του.

Στο παράλληλο σύμπαν που παρουσιάζει ο ΣΚΑΙ όμως, ο Δημήτρης Οικονόμου ακολουθεί τη «γραμμή» του Κυριάκου Μητσοτάκη: Βάλτε πλάτη στο κράτος! Πληρώστε εσείς για να βοηθήσετε!

Δείτε το ύφος του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This