«Κλαίει» όλη η Βρετανία: Ο Σούνακ… έπεσε στα μάτια του Πορτοσάλτε!

Και κάπου εκεί έπεσε και η «βόμβα» περί της ιδιοκτησίας των Γλυπτών του Παρθενώνα

Must Read

Με το φιάσκο της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λονδίνο ασχολήθηκαν σήμερα στον ΣΚΑΪ, έχοντας υψώσει προστατευτικό τοίχος στον Έλληνα Πρωθυπουργό και βάλλοντας ασταμάτητα κατά του Βρετανού Πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ, για την ακύρωση της τελευταίας στιγμής, της συνάντησής του με τον κ.Μητσοτάκη.

Από τη μία ήταν ο Παύλος Τσίμας, ο οποίος υπενθύμισε και την περσινή «πόρτα» του Βρετανού στον Κυριάκο Μητσοτάκη και από την άλλη, ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος έκανε και την… υψίστης εθνικής και παγκόσμιας σημασίας δήλωση, ότι «στα δικά μου μάτια ο κύριος Σούνακ έπεσε πολύ…»

Άρχισαν να μεταδίδονται τα «breaking news» στο Λονδίνο, ή ακόμα;

Εν τω μεταξύ, μεγάλη απορία προκάλεσε μια αποστροφή του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ: «Το βασικό επιχείρημα είναι ότι η Ελλάδα δεν θα θέσει θέμα ιδιοκτησίας…»

Τι εννοούσε με αυτό ο Άρης Πορτοσάλτε; Μήπως ότι όλα όσα λέει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι φανφάρες και ότι χαρίζει τα κλεμμένα Γλυπτά του Παρθενώνα στους Βρετανούς, αρκεί να μας τα… δανείζουν που και που;

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This