I’m a celebrity get me out of here: Ογκουνσότο και Βαμβακούλας πιάστηκαν στα χέρια – Aπαρηγόρητος o Χειμωνέτος

Καλίδης και Τάσος Ξιαρχό αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς.

Must Read

Ο κακός χαμός έγινε χθες στο «I’m a celebrity get me out of here» ανάμεσα στον Πάτρικ Ογκουνσότο και το Νίκο Βαμβακούλα. Οι δύο παίκτες θα είχαν πιαστεί στα χέρια αν δεν τους χώριζαν οι συμπαίκτες τους. Αφορμή στάθηκε μία ατάκα που ξεστόμισε ο Νίκος Βαμβακούλας την οποία δεν κατάλαβε ο Πάτρικ Ογκουνσότο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πάτρικ μιλούσε με τον Τάσο Ξιαρχό αναφορικά με τη συμπεριφορά του στο reality.

«Όταν μπαίνω μέσα στο παιχνίδι, δεν μπορώ να κάνω αυτά που κάνει ο Βαμβακούλας. Αυτό πρέπει να το καταλάβεις, το ίδιο είσαι κι εσύ», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι αληθινός άνθρωπος. Όλος ο κόσμος με θέλει εμένα και θα το καταλάβετε όταν πάμε στην Ελλάδα».

«Ποιος νοιάζεται ρε; Ούτε η μάνα σου δεν σε ξέρει, πλάκα μου κάνεις; Ούτε η μάνα σου δεν σε ξέρει», του απάντησε ο Νίκος Βαμβακούλας, κάνοντας τον Πάτρικ Ογκουνσότο πυρ και μανία.

«Δεν θα λες ποτέ για την οικογένειά μου! Δεν θα μιλάς καθόλου! Δεν θέλω να ξαναπείς αυτή τη λέξη!», του είπε εξοργισμένος ο Πάτρικ Ογκουνσότο, πυροδοτώντας την ατμόσφαιρα στο Celebrity.

 

Ο Τάσος Ξιαρχό και ο Πάνος Καλίδης φαίνεται πως δεν έχουν αναπτύξει και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους καθώς συχνά έρχονται σε αντιπαράθεση. Οι δυο τους είχαν τσακωθεί στο παρελθόν για τον τρόπο μαγειρικής του Τάσου ανταλλάσσοντας βαρείς χαρακτηρισμούς.

Για ακόμη μία φορά οι δύο παίκτες της κίτρινης ομάδας τσακώθηκαν άσχημα και αυτήν την φορά ο λόγος ήταν η αρχηγία.

«Αχ, δεν σε μπορώ, Πάνο. Είσαι σαν 12μιση χρονών», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό με τον Πάνο Καλίδη να απαντά: «Εγώ ανάγκη από αρχηγίες δεν έχω, αντράκι μου. Να μπω μέσα και να κοκορεύομαι ότι είμαι ο αρχηγός; Μην ειρωνεύεσαι! Ειρωνεύεσαι και δεν μου αρέσει».

«Είσαι ψεύτης! Ούτε αρχηγός δεν μπορείς να είσαι ρε! Ξέρεις πώς έχεις γίνει αρχηγός; Χάρη σε μένα!», σχολίασε ο γνωστός χορευτής, ανεβάζοντας επικίνδυνα τους τόνους στο Celebrity.

«Τάσο, πάρε από δω τα μούτρα σου, γιατί μου χαλάς την καθημερινότητα. Είσαι πολύ γελοίος ώρες-ώρες, σε λυπάμαι. Μόνο με την πλάτη μου θα μιλάς από δω και πέρα», ανταπάντησε ο Πάνος Καλίδης ενοχλημένος.

«Ούτε ένα βελάκι δεν μπορείς να πετύχεις, θέλεις να γίνεις και αρχηγός! Με τη μύτη ξεβίδωσες 4 αστέρια και νομίζεις ότι κάτι έκανες. Ο Πινόκιο το κάνει αυτό», συνέχισε τον καβγά ο Τάσος Ξιαρχό στο Celebrity.

«Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, χορευτή, ε χορευτή!», χαρακτήρισε ο Πάνος Καλίδη τον συμπαίκτη του στo Celebrity, με τον Τάσο Ξιαρχό να κλείνει τον καβγά λέγοντας: «Με είπες χορευτή και τι πρέπει να κάνω; Ναι, δεν είμαι μαγείρισσα, τι να κάνω; Μαγείρισσα έχω γίνει για να σε ταΐζω κάθε μέρα, απ’ τα χέρια μου τρως, τεμπέλη, ε τεμπέλη!».

 

Ο Γιώργος Χειμωνέτος από την μεριά του ήταν βαθιά στεναχωρημένος γιατί έβαλε τα χεράκια τους και έβγαλε τα ματάκια του. Σύμφωνα με εκείνον, αυτός ήταν που ευθυνόταν για την αποχώρηση του Bo γεγονός το οποίο τον στεναχώρησε βαθιά.

«Έχω μετανιώσει πολύ για το θέμα του Μπο κατ’ αρχάς πήγε στο χειρότερο σενάριο, δηλαδή αποχώρησε. Ήταν το μόνο πράγμα που δεν ήθελα, γιατί είχα στο κεφάλι μου τον Πάνο, τον Μπο, είμαστε πιο κοντά με όλους», είπε αρχικά στο προσωπικό του cue ο Γιώργος Χειμωνέτος.

«Ήταν και η συζήτηση με τον Πάτρικ, που με παρακάλεσε να τον σώσω και του λέω ότι ουσιαστικά εγώ θεωρούσα πως εκείνοι θα σώσουν εμένα. Εγώ νόμιζα πως θα είμαι στον τάκο. Όταν άλλαξε η ροή των πραγμάτων, μου φάνηκε πολύ περίεργο να πω στον άλλο άνθρωπο ότι τώρα που σώθηκα εγώ πρώτος, δεν θα σε σώσω, θα σώσω τον φίλο μου», απολογήθηκε μπροστά στην κάμερα ο παίκτης του Celebrity.

«Το φέρω πολύ βαρέως, είναι πολύ μεγάλο βάρος. Θα ήταν πιο ωραία να ήταν εδώ ο Μπο και να ‘μασταν παρέα και όπου φτάναμε», εξομολογείται ο Γιώργος Χειμωνέτος, με την Αγγελική Ηλιάδη να προσπαθεί να τον παρηγορήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This