Φάρμα: Η ομάδα που έχασε την 2η ασυλία και ο 2ος μονομάχος

Must Read

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η πρώτη μονομάχος γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι η Χριστίνα. Η παίκτρια της γαλάζιας ομάδας δυσαρεστήθηκε από την απόφαση του Βάϊου να την ορίσει μονομάχο γιατί σε περίπτωση που έχανε η ομάδα τους και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας θα μονομαχούσε με κάποιον άντρα της ομάδας, οπότε οι πιθανότητες να παραμείνει στο reality επιβίωσης λιγοστεύουν για εκείνη.

Για καλή της τύχη η ομάδα που έχασε την ασυλία ήταν η πράσινη ομάδα.

Οπότε η Χριστίνα κλήθηκε να επιλέξει για αντίπαλό της κάποιον παίκτης από την πράσινη ομάδα και όπως ήταν λογικό θα επέλεγε ή τη Νάσια ή την Αντωνία.

«Σκέφτηκα ανάμεσα στη Νάσια και στην Αντωνία, είναι πιο δίκαιο να παίξω με ένα κορίτσι. Σκέφτηκα τις δοκιμασίες, πού μπορεί να με κερδίσει η μία και πού η άλλη. Αν δεν με είχαν βγάλει μονομάχο, θα ήμουν πολύ χαρούμενη, γιατί θα ήθελα να μπούμε και οι 3 γυναίκες στην τελική 10άδα», είπε αρχικά η Χριστίνα.

«Με πολλές πολλές σκέψεις και επειδή η Αντωνία έχει τραυματισμένο πόδι, θα διαλέξω τη Νάσια», συμπλήρωσε με τη δεύτερη μονομάχο να «παγώνει» στο άκουσμα του ονόματός της, δείχνοντας ωστόσο ψύχραιμη.

«Νομίζω ότι η Χριστίνα είναι σκυλί μαύρο, είμαι σίγουρος ότι τη Νάσια θα την πετάξει απ’ έξω. Εγώ δεν θα ξεπροβοδίσω βέβαια καμία από τις δύο», σχολίασε στο προσωπικό του cue στη Φάρμα ο Γιώργος Γιαννούλας.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαι εν τέλει στη 10άδα και η Χριστίνα δεν φάνηκε χαζή. Κατάλαβε λίγο ότι ακόμα και να με γλείφει ο άλλος, εγώ δεν ψαρώνω», παραδέχθηκε από την πλευρά της η Αντωνία.

«Η Νάσια έχει πάθει σοκ όταν άκουσε το όνομά της. Δεν το περίμενε καθόλου, άλλαξε 100 χρώματα και μπήκε κατευθείαν μέσα. Δεν έκατσε καν να μιλήσουμε, ήθελα να της δώσω το χέρι. Μάλλον ήταν πάρα πολύ σίγουρη. Τώρα η καλύτερη ας μείνει στο σπίτι», σχολίασε η Χριστίνα, μία εβδομάδα πριν την τελική 10άδα στη Φάρμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This