Fame Story: Ο εκνευρισμός του Γιάννη γιατί δεν ήθελε να φορέσει… φούστα – Το δείπνο του Δημήτρη με την Ελένη Φουρέιρα

Must Read

Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη έχει έρθει σε αντιπαράθεση με ορισμένους μαθητές του Fame Story. Αυτήν την φορά η γνωστή ενδυματολόγος έβγαλε εκτός εαυτού τον Γιάννη επειδή δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας την δοκιμασία που του έβαλε.

Η στυλίστρια της μουσικής ακαδημίας άφησε ορισμένα ρούχα στο δωμάτιο υποδοχής με τα οποία οι μαθητές θα έκαναν το δικό τους styling. Ο Γιάννης όμως είχε να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις φούστες τις οποίες δεν ήθελε να φορέσει, γεγονός το οποίο εκνεύρισε την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

«Το δυστύχημα στην ιστορία αυτή είναι πως δεν δοκιμάζετε λίγο να ανοίξετε τα πλαίσια. Δες το λίγο διαφορετικά. Με το ρούχο που υπήρχε εκεί ήμουν σίγουρη ότι μπορούσες να κάνεις κάτι», είπε ενοχλημένη η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ζητώντας από τον Γιάννη να αποχωρήσει από το μάθημά της.

Εκείνος έφυγε από την αίθουσα χτυπώντας με δύναμη την πόρτα: «Μου κοπάνησε την πόρτα στα μούτρα;» σχολίασε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Ο Γιάννης όμως ήταν ενοχλημένος και με ορισμένους από τους συμπαίκτες τους οι οποίοι σύμφωνα με εκείνον δεν τον άφησαν να κοιμηθεί. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως όταν βγει από το παιχνίδι πως δεν θα ήθελε να ξαναδεί κανέναν τους.

Η κατάσταση μάλιστα ξέφυγε όταν η Αριστέα του έκανε παρατήρηση για το άπλυτο ταψί.

Ο Νίνο μπήκε μέσα στην ακαδημία και έφερε τα πάνω κάτω στους σπουδαστές τονίζοντας στον Γιάννη και στα δίδυμα πως είχαν μία aggresive εβδομάδα με τον Γιάννη να μην διστάζει να δείξει την ενόχλησή του.

Επίσης τόσο ο Danny όσο και ο Victor θεωρούν πως οι συμπαίκτες τους, τους ζηλεύουν.

Ο Δημήτρης Κλειδάς από την άλλη βίωσε μία πολύ όμορφη εμπειρία αφού δείπνησε με την απόλυτη σταρ, την Ελένη Φουρέιρα.

Η pop ερμηνεύτρια προσπάθησε να μάθει περισσότερα για την ζωή του 30χρονου σπουδαστή δίνοντάς του παράλληλα συμβουλές για το επαγγελματικό του μέλλον.

«Έχεις μία φωνή μοναδική και στο λέω και στο Live κάθε φορά. Μπορείς να ερμηνεύσεις τα πάντα και αυτό είναι μοναδικό. Δεν σε βλέπω στα πάντα, σε βλέπω στο πιο έντεχνο – λαϊκό. Όλα θα σου πάνε πολύ καλά», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Δημήτρης ενθουσιασμένος σχολίασε για την συνάντησή του με την Ελένη Φουρέιρα: «Έμεινα με το στόμα ανοιχτό, νόμιζα ότι δεν το ζω αυτό. Κι όμως, ήταν μια καταπληκτική στιγμή, από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου μπορώ να πω», είπε ο σπουδαστής της μουσικής ακαδημίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This