Πότε θα κατεβάσουν «ρολά» για τις γιορτές οι τηλεοπτικές σειρές

Break για... μελομακάρονα

Must Read

Πότε σταματούν η «Μάγισσα», το «Προξενιό της Ιουλίας», η «Μουρμούρα», το «Ναυάγιο», ο «Σασμός», η «Γη της ελιάς» για τα Χριστούγεννα; Οι γιορτές έρχονται και τα τηλεοπτικά κανάλια ήδη έχουν αποφασίσει πότε θα σταματήσουν τις αγαπημένες μας σειρές για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

«Το προξενιό της Ιουλίας»

Ωστόσο, έχουν από τώρα έτοιμη και την ημερομηνία που θα τις αρχίσουν πάλι, και σίγουρα θα είναι μετά τα Θεοφάνια! Σύμφωνα με πληροφορίες, εν όψει των γιορτών οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν συμφωνήσει να υπάρξει παύση των σειρών για έναν μήνα. Ακολουθώντας την ίδια τακτική με πέρυσι, συγκεκριμένα ο ΑΝΤ1, ο Alpha, το Star και το Μega φαίνεται να έχουν προχωρήσει σε μία άτυπη συμφωνία για μακράς διάρκειας «ανακωχή» στη μάχη της βραδινής ζώνης, που θα διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες.

Στιγμιότυπο από τη «Μάγισσα»

Ετσι, θα αρχίσουν να κατεβάζουν «ρολά» για τα Χριστούγεννα από τις 20 Δεκεμβρίου, ενώ η επιστροφή των σειρών θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου 2024. Σε αυτές τις συζητήσεις δεν μετέχει ο Σκάι. Το κανάλι όμως προσανατολίζεται να αφήσει τη μυθοπλασία στην τύχη της, να πυροδοτήσει τον ανταγωνισμό και να βγάλει νωρίτερα το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, στις 26 Δεκεμβρίου, στη λογική να παίξει κάποιες μέρες το ριάλιτι επιβίωσης χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο απέναντι από επιτυχημένες σειρές μυθοπλασίας και να κερδίσει τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This